torsdag 10. april 2014

Tekst bryllup

Tekst bryllup

Stilige,elegante strømpebukser til brud og brudepiker,som setter prikken over i. Amor siktet, traff sitt mål Brud og Brudgom, Deres skål! Gid den pil som traff så hvasst, alltid måtte sitte fast. Skal du skrive et bryllupskort til brudeparet, og trenger. Det du skriver kan være enkelt og rett fram, men det kan også være noe brudeparet må fundere over. Håper denne dagen være den verste i deres ekteskap, er ikke noe man forstår umiddelbart, men når man endelig forstår hva det menes med dette, trekker man jo på smilebåndet.


Tekst bryllup

Skal i et bryllup til helga, og trenger tips til tekst til bryllupskortet. Gratulerer med dagen og lykke til videre e jo litt kjedelig. Noen som er god på sånt? Tekst til kort til brudepar - Bryllup. Forslag til tekst i bryllupsinvitasjoner.


De hjerteligste gratulasjoner til et flott par! Det skader ikke om du liker sjefen! Når bryllupet eller andre feiringer står for døren ønsker mange at det meste skal ha et personlig preg – det inkluderer også selve invitasjonen. Velg mellom hundrevis av alternativer her hos oss. Vi tilpasser hver enkel invitasjon, uansett om det er til bryllup , bursdagsfeiring, dåp, konfirmasjon eller annen feiring.


Tekst bryllup

Håper at leserne også kan bidra med fine bryllupsdikt – eller dikt som passer til bryllup , brudepar. Jeg personlig synes det er fint å ha med et dikt i seremonien. Det finnes utrolig mange fine dikt å ta av som passer, kanskje til stedet bryllupet holdes, til brudeparet, eller måten feks de møttes på. I en bursdag kan dere gjerne synge litt om hvordan det er å bli gammel, men da på en morsom måte. I en konfirmasjon kan konfirmanten gjerne takke for gaver etc, og i et bryllup kan man gjerne synge om hvordan livet kan fortone seg som gift – og da gjerne på en morsom måte!


Noe av det nye her i Norge på invitasjons siden er å sende ut et kort de kaller save the date - Hold av datoen. Denne sendes ut i god ti gjerne 4-månder før bryllupet , og på den måten kan gjester holde av dagen og brudeparet har bedre tid på seg til planlegningen av den store dagen. Personlig liker jeg at det står noe personlig i kort. Her kommer noen tips. Jeg elsker å ta fram bryllupskortene jeg fikk i bryllupet mitt og setter ekstra pris på de som la litt ekstra ord i dem.


Som regel kjenner du og har gode minner med brudeparet, eller en av dem. Under finner du forslag til tekst på takkekort i forbindelse med bryllup. Mange klør seg i hodet over hva man skal skrive på kortet, så la deg gjerne inspirere av våre tips! Når du kjenner brudeparet godt, er det ingenting i veien for å bruke det på kortet!


Du finner den komplette serien med alt fra invitasjonskort, bordkort, menyer og festprogram til bordkort og takkekort. Alle dine personlige tekst. I vår butikk finner du også festtilbehør som ballonger, banner, servietter, gaveesker og mye mye mer å feire dåp, bryllup , bursdag eller konfirmasjon. Leder du efter en god tekst til et bryllupskort?


Du er kommet til det rigtige sted. Vi har samlet mange tekster, der kan passe i et bryllup. At hjælpe dig med at gøre din bryllupsdag til noget helt særligt. Vi viser dig de nyeste bryllupstrends, de bedste bryllupsleverandører, inviterer dig til Danmarks største bryllupsmesser og samler alt det du skal vide om bryllup lige her på ét site.


Vores ambition er, at du kun behøver at lede ét sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg