tirsdag 20. mai 2014

Babytravel vogn

Se barnevognene som er best i test! Finn best pris på hvitevarer. Det er mange ting å ta hensyn til ved kjøp av vogn og det er mange modeller å velge mellom. Se de beste tilbudene! Vi i Barnas Hus kan hjelpe deg å ta de riktige valgene, basert på ditt behov.


Vi har stort utvalg og god kompetanse.

Begynn med å tenke gjennom hvilke hverdagssituasjoner du og vognen vil befinne dere i. En robust og solid kombivogn av den tradisjonelle typen. Vognen er lett å endre fra sittevogn til liggevogn og tilbake. Store, punkteringsfrie hjul gjør vognen god å trille. Velg barnevogn blant kjente merker som f. Stokke, Emmaljunga, Maxi-Cosi, Quinny og 4ME. Lett å legge sammen, full liggestilling og stødig vogn.


Front hjul kan låses slik at de ikke svinger.

Nå har jeg vært gjennom fem vogner og denne er desidert tyngst. Om man ikke har noe imot en skikkelig tung vogn er den flott å ha med på buss og t-bane fordi den tar liten plass, pluss at den har vendbart håndtak som er fint slik at man kan se barnet i overgangen fra vognbag til sportsdelen. I dag prøvekjørte vi Babytravel Dublin, det var oppholdsvær på disse kanter og ikke så alt for mye vind. Barna hadde sovet i forkant og da tenkte jeg at de kunne synes det var spennende å se fremover når jeg trillet. Overraskende nok var ikke Iben så fornøy men når jeg senket ned ryggen og han lå nesten helt flatt, da ble han glad.


Sjekk hva som er bra, og hva som er mindre bra med Babytravel barnevogn. Ett av hjulene er svingbart (3grader). Justerbart håndtak. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


Liste på alt babytravel vogn regntrekk Fra Gadyet. Nest dårligst ut i testen er Babytravel Amsterdam, som selges gjennom den svenske kjeden Babyproffsen. Testen viser at det er små kvalitetsforskjeller, men tydelige ulikheter i funksjon og praktisk innretning. Noen av vognene er klart vanskeligere å trille enn andre, og noen scorer ekstra godt på bagasjeplass eller komfort.


Det finns inget som är viktigare än ditt barns säkerhet. Med framhjulets 3graders snurrfunktion är Baby Jogger lätt att manövrera och den breda bakaxeln gör att barnvagnen rullar stadig i olika terränger. Barnvagnarnas suffletter har solskydd 5 alla våra produkter är giftfria och textilen är avtagbar och tvättbar.


Vogn er ikke det vi trenger mest for å si det slik.

Kan heller klare meg uten vogn istedet. Men jeg finner ikke ei vogn med tilfredsstillende stor nok bagdel? Største jeg har funnet til nå innenfor en grei prisklasse er babytravel havana sin, men synes tilogmed den blir for liten. Har vurdert ymse barnevogner, bl. Brio Go og Bumbleride.


Så prøvetriller vi Babytravel Amsterdam i butikken, og synes vogna virker både stødig og smidig på en gang. Kul nok å se på også Både pappan og jeg er positive til denne vogna, både kvalitetsmessig og prismessig. Likevel, fisker man igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg