mandag 21. desember 2015

Farge håret lysere

Bredt utvalg av populære skjønnhetsmerker innen sminke, hudpleie og hårpleie. Ta vare på deg med skjønnhetsprodukter fra Eleven. Handle raskt på nettet. Oppdag vårt utvalg av parfymer. Finn en duft som passer deg.


Farge håret lysere

Kvinner farger håret sitt som aldri før. Kalde lysfarger har lenge vært, og er fortsatt, veldig populært. Vil du farge håret lysere ? La deg inspirere av før og etter-bildene fra Defines frisørsalong på Skøyen. Har du mørkt, brunt hår kan du gå for litt varme sandfarger som et alternativ til det helt lyse. Så farge hele håret igjen med nr etter nye uker.


Da har jeg fått testet ut om man kan oppnå noe effekt med å farge håret lysere , i tillegg har jeg iallefall fått farget de grå hårene i etterveksten, så selv om det blir skille, blir det ikke så ille som med det grå. Jeg har brukt minikolorasjon farge 4. Dette er nesten samme farge som jeg har naturlig. Problemet er at jeg begynner å bli litt grå, og det synes så veldig godt mot den mørke hårfargen.


Nå har jeg lyst til å være litt lysere , sl. De vil holde på fargen lengre og gi fuktighet til håret slik at det ikke blir tørt etter behandlingen. Hvilken behandling passer best for brunetter som vil bli en eller to nyanser lysere til sommeren? Jeg vil anbefale brunetter å stripe håret lysere.


En hel farge kan fort bli ujevn, og både lysfarge og bleking sliter veldig på håret. Våren er den mest populære tiden å farge håret lysere , enten som striper, bayalage eller å farge hele håret. Vi tok en prat med Sanya Keränen, kreativ leder for Nikita Creative Team, for å samle hennes beste tips til deg som ønsker å bli blondere. Det er derfor mange som har blondt hår ender opp med gul-gyldne toner ganske raskt, fordi de kalde tonene, som blå og lilla, vaskes ut.


Farge håret lysere

Det håret som er bleket blir ikke noe lysere av farging. Også kommer det vel an på hvor lyst håret ditt er i utgangspunktet for du får det ikke helt lyst med farging. Hvordan farger man riktig? Start med å dele inn håret i små seksjoner, slik at du får jobbet med mindre områder, og beveg deg gradvis nedover med små partier om gangen. Det finnes en teknikk å gjøre dette på, som er grunnen til at frisører anbefaler å farge håret hos en erfaren.


Hva må man tenke på for å lykkes med hjemmefarging? Naturlig mørkhårede kvinner, med mørke hudtoner bør unngå å farge håret blondt, men heller velge en rik gyldenbrun eller varme krydderfarger. Disse fargene gir glød til mørke hudtoner.


Farge håret lysere

Gå gjerne også for noen velvalgte striper i en lysere tone, som gir et ungdommelig liv og spill i håret. Når du skal velge farge , se på fargekartet som hører til merket og ikke på pakningen. Velg også en farge som er en nyanse lysere enn den du vil ha.


Resultatet blir nesten alltid mørkere enn du tror, dette avhenger også av kvaliteten på håret ditt. Har du tørt og porøst hår , vil håret trekke mer farge enn et sunt hår. I tillegg får du noen råd til hvordan du selv kan bevare fargen etter frisørbesøket.


Honning for lysere hår. I tillegg til å gjøre håret ditt lysere naturlig, vil honning, takket være hydrogenperoksidet, gjøre så mye mer: det fukter, hydrerer og styrker håret ditt. Ikke vask håret før farging: - Det er ikke viktig å ha rent hår for et bra fargeresultat. Faktisk er det best å farge håret uvasket.


Noen farger skal brukes på tørt, andre på vått hår – da kan det holde å væte. Noe man ikke gjør ved lysning. Så å farge håret lysere enn det det er, det går ikke. Men å lysne hele håret er fullt mulig. Du må absolutt ikke stripe håret for å få det lysere.


Etter at halve virketiden har gått, kan du kontrollere fargen gjennom å tørke av en teststripe med en fuktig bomullspinne. Når virketiden er over, ta på deg hanskene og hell litt varmt vann i håret. Men ettersom man ikke behøver å behandle håret like ofte, kan man spare igjen på noen frisørbesøk, og håret blir heller ikke like slitt.


Behandlingen til ELLE var sponset av Gevir. Dette gjør du for å holde varmen på håret slik at alt kan trekke inn og jobbe på håret ditt. På en måte som når du bleker håret i en salong. Gå for én tone lysere enn fargen du vil ha. Hold deg unna badebasseng rett før og etter farging.


Farge håret lysere

Beskytt huden langs hårfestet med vaselin eller olje. Prøv parykker for å teste forskjellige hårfarger. Uvasket hår anbefales og beskytter i tillegg hodebunnen under farging.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg