fredag 24. januar 2020

Stokke stellebord

Kjøp stellebord hos Trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg! Vi har alt fra baby og opp til eldre barn.


Stellebordet er utformet slik at barnet ligger høyt og vendt mot deg i stedet for sidelengs. Det plassbesparende designet gjør det enkelt å lagre og praktisk å bruke hjemme eller på reise.

Den smarte proppen gjør at du kan tømme badekaret uten å snu det. Følge med liten bøtte, fin til for eks. NYE bleier) Røyk- og dyrefritt hjem. Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år.


I denne kategorien har vi flere forskjellige typer av stellebord , trekk til stellebordsmadrasser, babybaljer og innlegg til badebaljen eller badekaret. Mykt, oppblåsbart og sammenleggbart stellebord er perfekt å ta med når du reiser eller når du skal bort på besøk. Deres produkter er utviklet for å fremme barns utvikling og styrke båndet mellom foreldre og barn i de første viktige ukene, månedene og årene.


Les tester og omtaler før du kjøper.

Det er også en stol som vokser med barnet, noe som betyr at den kan brukes helt fra barnet lærer å sitte og til de er voksne. Stokke setter alltid barna først. Stelleenheten er en allsidig komponent som kan brukes på kommoden, sengen eller vuggen, og den festes på en trygg måte. De beskyttende sidene og den polstrede madrassen gir et trygt og komfortabelt sted for bleieskift og stell.


Ditt sted for alt du trenger til barnet! Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Det tidløse skandinaviske design kombineres med ulike funksjoner og stil. Allerede fra den første dag blir stellebordet en viktig plass i hjemmet for deg og din baby.


Du finner også passende babyutstyr som stellematte, trekk til stellematte samt oppbevaringskurver som passer perfekt til stellebordet hos IKEA. Vi lagrer personopplysninger for å analysere og tilpasse. Les mer i våre retningslinjer for bruk av cookies og våre retningslinjer for personvern. Ett nybadat barn er det deiligste som fins. Dette er det mest populære produktet i kategorien Stellebord.


Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Vi er en landsdekkende kjede med over butikker. Babyutstyr er mye mer enn bare en barnevogn.

Finn alt fra små detaljer til komplette soverom hos oss. Kontorstoler, arbeidsbord. Topp-platen kan justeres i høyden og stellebordet er laget i holdbart og solid bøketre. Mulighetenes marked Varslinger Ny annonse Meldinger Logg inn. Torget Til salgs Foreldre og barn Barnemøbler Stellebord.


Jeg har en hvit kommode som jeg legger en stellematte på. Så fort babyen er ca 5-mn begynner de å bli ganske aktiv så det er tryggest å ta stelle på gulvet (på en stellematte såklart) hehe. Jeg brukte aldri stellebord til småen, for jeg syns det var så ekkelt å løfte han fra badet og så høyt opp pga oljen.


Sammenlign priser på Stellebord.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg