tirsdag 14. januar 2020

Sjokoladekake med smørkrem

Kanskje har de andre glemt natron? Jeg hadde i noen sjokoladedråper før jeg satt kaken i ovnen, og håper det blir godt. Rør sammen glasuren, og fordel den over hele kaken med en stekespade. Sett kaken kjølig til den skal serveres. Lekker, mørk kake med saftige lag av smørkrem.


Lag mandarinfyll ved å piske romtemperert kremost og smør med melis og sitronsaft til en glatt krem.

Sil sirupen av mandarinbåtene, bruk gjerne laken til å dynke kaken, og grovhakk dem. La de renne av seg i en sikt i noen minutter før de piskes inn i kremen. Kaken er laget med en smakfull smørkrem som setter prikken over i´en. Sjokoladekake i rund form. Denne oppskriften er perfekt å servere til ca.


Hva er vel bedre en supersaftig sjokoladekake med smørkrem , salte peanøtter og karamell? Denne er skikkelig go og både store og små kommer til å elske den. Røren blir ganske tynn etter at du har hatt i vannet.

Pass på at formen din er helt tett slik at du ikke får noe lekkasje. Du kan fint bake sjokoladekake med sjokoladefyll og dekorere med lilla smørkrem. Du kan eventuelt lage en hvit sjokolade frosting som du farger lilla. Da består kremen også av litt sjokolade. Du finner oppskriftene under frosting på bloggen.


Til sjokoladekremen piskes mykt smør og melis til smørkrem. Pisk inn kakao, kaffe og vaniljesukker. Montering: Smør halvparten av sjokoladekremen mellom kakebunnene og resten av sjokoladekremen rundt hele kaken.


Pynt med friske bær og sikt over melis rett før servering. Unsubscribe from DaTHack? Denne kaken er en litt lysere variant med masse smak, og en nydelig sjokoladekrem med hint av espresso. Den er veldig enkel og veldig rask å lage, men blir allikevel kjempegod. En saftig, søt og myk sjokoladekake.


Dette trenger du for å lage en dobbel sjokoladekake med sjokoladesmørkremglasur. Bunnene 3g mykt smør 5g sukker dl vann 1g bakekakao dl rømme egg 4g hvetemel ts bakepulver ts natron. Passer til sjokoladekaker , vaniljekaker og cupcakes. Hvis du ser under kremer og fyll,.


Her er oppskrift på en skikkelig kosekake som kan forberedes og oppbevares i kjøleskapet.

I denne herlige sjokoladekaken , bruker vi en bunn laget av mandler, eggehviter og sukker. Server kaken gjerne sammen med pisket krem og pynt med friske bær eller frukt på toppen. Se også oppskrift på Konfektkake i langpanne, som er en basert på en lignende oppskrift. Ved å lage den som en langpannekake rekker den til mange mennesker og passer perfekt til anledninger som barnebursdager, dugnader og foreldremøter.


Oppskriften er til stor langpanne. Wenches sjokoladekake i langpanne er laget med en deilig sjokoladeglasur av smørkrem , som her pyntes med kokos, men man kan også bruke Seigmenn eller Non Stop for et litt yngre publikum.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg