onsdag 27. januar 2016

Dekning onecall

Dekning onecall

Som OneCall kunde har du dekning i Telia sitt mobilnett. Hos OneCall er du sikret god hastighet på mobildata i Norges mest moderne mobilnett. Det betyr at alle kundene våre til enhver tid får maksimal tilgjengelig hastighet, uansett abonnement.


Kommer du ikke på nett? Da kan du prøve dette feilsøket: Slå telefonen av og på, dette løser ofte problemet. Dekning i utlandet. Dersom du har problemer med dekningen anbefaler vi først å skru telefonen av og på. Omtale om OneCall : Dårlig dekning - Omtale av Manuela.


OneCall er Telias billigmerke og markedsfører seg som den folkelige teleoperatøren. Selskapet har sterkt fokus på familieabonnement og har innført en fleksibel datakvote som kan fordeles innad i familien etter behov. OneCall var en pioner med å tilby mobilabonnement inkludert forbruk. Stol på hva andre mobilkunder mener om sin dekning.


Basert på dette kan vi nå gi en pekepinn på hvilket mobilnett kundene mener har den beste dekningen. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Gratis avbestilling! Mens hvis jeg setter simkortet fra Onecall inn i en annen tlf er samme problem. Har snakket med en annen som har Onecall og hun har hatt litt problemer, men ikke den graden jeg har. Jeg kan være uten dekning i flere timer.


Du kan også søke opp spesifikke steder for å se om Telenor mener de kan tilby dekning i dette området. Mobilkunder får Telia- dekning , mens Ice sitt eget mobile bredbåndsnett leveres til alle kunder som ønsker mobilt bredbånd. Onecall gir det dermed rådet med å slå av 3G, slik at du mest sannsynlig roamer med 2G på Telenors nettverk, og dermed unngår problemer med bytte mellom nettene.


Oppkjøpet medførte at OneCall tok i bruk Mobile Norways nettverk som hovednett og inngikk en avtale med Telenor om å bruke nettverket deres der Mobile Norway ikke hadde dekning. Kartet gir deg oversikt over 3G, 4G og 4G pluss-mobildekning i vårt mobilnett. Sjekk dekningen din i vårt dekningskart! Vi bygger ut nettet hele tiden for å gi deg best mulig dekning - sjekk din dekning her.


Informasjon om dekning er kun veiledende og vil ikke være en garanti for at det er dekning på enkelte steder. Meget god dekning Her kan du med stor sannsynlighet ringe og surfe både innen- og utendørs. Innendørsdekningen påvirkes i stor grad av hvilke materialer vegger, vinduer og dører er laget av, samt hvor i bygningen du befinner deg. Her vi bor finnes det Telenor og Network Norway (Mobile Norway) dekning. Dette stemmer dårlig!


Tok kontakt med Mobile Norway som bekreftet at grunnen til at vi føler dårlig dekning som oftest er handlingen skifte mellom Telenor og Mobile Norway sitt nett. Jeg har Telenor, jentene har Telia. For det meste har vi dekning alle sammen, men noen ganger har jeg bedre dekning enn dem, andre ganger omvendt.


Men i grisgrente strøk er det nok meg som har best dekning , uten at vi har gjort noen vitenskapelig forskning på det. Vi håper ombudet vil gjøre en ny vurdering. Så vidt jeg forstår har Talkmore dekning fra Telenor (inkl 4G håper jeg), chess har egen dekning , men den skal visstnok være bra, mens Onecall. Mobilabonnement er en tjeneste fra Tek. L es mer om fart og dekning.


Du får ikke familierabatt på på disse abonnementene så lenge velkomsttilbudet varer. Etter den første måneden vil du få familierabatten som vanlig. Les mer om familierabatt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg