Marsipankake har aldri vært enklere. Hent selv eller få levert. Vi leverer i hele Norge. Bestilling har aldri vært enklere. Glutenfri marsipankake lages i vårt eget glutenfrie bakeri.
Kaken er laget av glutenfritt sukkerbrø krem, valgfritt fyll og marispan.
På kaken kan man få skrevet på ønsket tekst og printet bilde på lokket. Hyggelig ved spesielle anledninger som bursdager, jubileer, dåp, konfirmasjoner ol. Velg størrelse og fyll. Det var vanskelig å orientere seg i matvarejungelen i førsten. Nå går det heldigvis mye lettere og derfor ønsker jeg å inspirere andre til glutenfri matglede.
Deilig marsipankake som er bakt uten gluten og fylt med de beste råvarene! Du velger selv hvilke fyll du ønsker og hvis du vil ha farget marsipan eller bilde på kaken så ordner vi det også. Pynten vil variere fra bilde.
Manges favoritt, men også den mest kjøpte kaken. Det er det ingen grunn til, for marsipankake er faktisk ikke så vanskelig eller tidskrevende, det er ihvertfall mange kaker som er langt mer komplikado. Kommer kun i størrelse 8-biter.
Sett sammen din favorittkake! Vår marsipankake er en saftig kremkake bestående av tre lag med bunn, fylt med syltetøy, krem og fyll etter eget ønske. Kaken dekkes til slutt med pisket krem og et lag av marsipan. Vi bruker ekte mandelmarsipan.
På Kakemakeren kan du komponere din egen kake med tekst som du ønsker. Vi skal sørge for at du har noe helt spesielt å servere gjestene dine! Vår laktosefrie marsipankake er en saftig laktosefri kremkake bestående av tre lag med bunn, fylt med syltetøy, laktosefri krem og fyll etter eget ønske. Utfordringen med glutenfri bakst generelt er at det blir fort tørt.
Det kan vi ihvertfall ikke ha noe av når det kommer til sukkerbrød. Derfor bruker jeg litt fiberhusk i deigen. En sann redning, som samtidig bevarer den gode smaken.
Dette glutenfrie sukkerbrødet forvandler du så til en deilig bløtkake eller marsipankake. Forvarm ovnen til 1° C. Visp sukker og egg porøst.
Bland de tørre ingrediensene og hell deretter eggedosisen. En klassisk marsipankake passer til de fleste anledninger. Med norske egg har vi bakt et luftig og flott sukkerbrø og fylt det med friskt bringebærsyltetøy, pisket krem og valnøtter.
Høres det vanskelig ut? Følg trinn for trinn bildene nedenfor og resultatet blir garantert bra. Dette er en glutenfri matblogg, jeg er opptatt av å finne gode oppskrifter på både fest og hverdagsmat.
Alle oppskriftene her er glutenfrie, men kan brukes som vanlige også. Dette er mest fordi jeg har to barn der den ene har cøliaki og den andre ikke, og de skal kunne lete frem til oppskrifter her selv. Så her er den – ukas ønskeoppskrift er glutenfrie kaker.
En NYYYYYDELIG marsipankake med bringebærkrem, vaniljekrem og friske bringebær!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.