mandag 25. januar 2016

Grov pizzabunn langpanne

Rør gjær ut i lunkent vann. Ha i olje, salt og tilsett det sammalte melet og så mye av det fine slik at det blir en passe fast deig. Grov pizzabunn gjør helgepizzaen litt sunnere! Lag porsjonspizza eller en stor pizza, og legg på pizzafyll og ost etter ønske. Se hele oppskriften her!


Grov pizzabunn langpanne

Varm stekeovnen til 2°C. Ta deigen ut på et melet bake bord og del den i to. Smør over halvparten av tomatsausen, dryss over strimlet skinke eller salami og halvparten av den revede osten.


Ha mel, salt, sukker, gjær og vann (ca. grader) i bakebollen. Kjør blandingen i kjøkkenmaskin med eltekroker på lav til middels hastighet i ca. Tilsett olivenoljen og elt deigen i ytterligere minutter. Du skal nå ha en fin og smidig deig. Pizzadeig i langpanne er praktisk å lage når flere skal spise pizza sammen.


Grov pizzabunn langpanne

En langpannepizza rekker til 3-personer. I våre oppskrifter på pizzadeiger, bruker vi pizzagjær som gjør at deigen blir lettere å kjevle ut. Dette er den beste pizzabunnen jeg har laget! Har brukt denne oppskriften lenge nå… ingen over og ingen under denne! I tillegg lager jeg den som grov – bruker grovbakstmel istedetfor fint.


Ha hvetemel på bakebordet og kjevle ut deigen slik at den passer i en langpanne. Hakk løk og stek sammen med kjøttdeigen. Familiepizza i langpanne – med tomatsaus og chorizo.


Min barndoms pizzafavoritt – pølsepizza – er veldig populær her på bloggen! Her kommer en ny stor favoritt! Ha den over på en bakepapirkledd langpanne og fordel kjøttsausen utover deigen. Dryss over revet ost, og ha på paprika.


Stek pizzaen midt i ovn på 2°C i ca. Server toppet med oregano og gjerne en frisk salat med en god dressing som tilbehør til pizzaen. Denne pizzabunnen er basert på havremel, så den er både grov og mektig, i tillegg har den en god dose proteiner fra egg og kesam. Reserver ditt Hotell i Grov online.


Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Bland melet med salt og tørrgjær, og olivenolje i fingervarmt vann.


Lag en grop i bakebollen, og hell væskeblandingen ned i deigen. Elt godt med hendende til du har en smidig deig, gjerne på melet benk. Her er en lettvint oppskrift p grov pizzabunn. Ut deigen og lft den over p et stekebrett (med bakepapir) eller smurt langpanne. Smr over halvparten av tomatsausen, dryss over strimlet skinke eller.


Slik gjør du det Steg Start med å sette bunnen. Elt deigen enten ved hjelp av en kjøkkenmaskin i ca 8-minutter, eller for hånd (beregn litt lengre tid). Velg en litt grov pizzabunn. Den metter bedre og gjør pizzaen litt sunnere. Hvetemel til passe deig.


Ved å bruke fullkornsmel og hele korn blir pizzaen hakket sunnere enn med bare fint mel i bunnen. Fyll på med grønnsaker så har du digg middag! Du trenger: g fersk. Italiensk pizzabunn. Hjemmelaget grov pizzabunn.


Lag din egen sunnere og grove pizzadeig. Smaker helt nydeli med crème fraîche som hvit pizzasaus. Hvis du har mye deig til overs og ikke akter å spare på den, så ha den i en oljet langpanne og lag focaccia.


Da har du brød til neste dag! Hvis du vil ha en pizzabunn hvor skorpen er litt sprø, så tilsett ss rødvinseddik i deigen mens den eltes. Oppskriften er hentet fra Jan Vardøens bok Ekte italiensk pizza.


Vi viser hvordan du lager pizzadeig fra bunnen av. Pizza kan lages med masse forskjellig fyll, f. Du kan også bruke pizzadeigen til andre retter med pizzabunn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg