La kjøttdeigen steke litt før du begynner å røre. Begynner det å koke, ta ut kjøttdeigen og begynn på nytt med sterkere varme. Hvordan steke kjøttdeig. TINE viser deg hvordan du enkelt steker kjøttdeig og ender opp med en saftig og godt resultat.
Aldri mer tørr kjøttdeig ! Skal du bruke frossen kjøttdeig bør du altså ta den ut om morgenen, eventuelt kvelden før, og la den tine i kjøleskapet. Kald kjøttdeig vil nemlig avgi ekstra mye vann når du legger den i en varm panne. Dette gjelder forøvrig med alt kjøtt: Det vil steke mye jevnere og bedre om du legger det litt på benken før du steker eller griller. Slik blir du en kløpper på kjøttdeig.
Den er kjapp, lettvint og uhyre allsidig. Nordmenn elsker kjøttdeig og karbonadedeig, i alle mulige former. For at kjøttdeigen skal gi fra seg minst mulig væske er det smart å ta kjøttdeigen ut av kjøleskapet en halvtime før du skal steke den. La stekepannen bli skikkelig varm før du legger i kjøttdeigen.
Når du har kald kjøttdeig i den varme stekepannen, blir pannen kaldere. En kald panne gjør at kjøttdeigen mister mer væske. De aller fleste synes den siste varianten er best, altså stekt , men en rundspørring blant mine nærmeste kjøttdeigstekere avdekker en forbløffende skjødesløs og ureflektert holdning til problematikken. Sagt med andre ord: Alle liker stekt kjøttdeig best, men ingen vet hvordan den blir sånn.
Skjær et kryss i potetene når de er ferdige og åpne dem. Fyll dem med stekt kjøttdeig og mais. Da får man virkelig kjenne hvordan nymalt kjøtt. Ha kjøttdeig , en klype.
Her er en enkel og kjempegod grunnoppskrift som kan varieres i det uendelige. Kjøttdeig er rimelig og kan brukes til det meste. Bruk de grønnsakene du har for hånden og eksperimenter! I butikken finner du flere typer kjøttdeig laget av storfe, svin og kylling.
Du finner også kjøttdeig av kalkun, lam og vilt når det er sesong for det. Under har vi samlet noen råd til deg om hvordan du steker kjøttdeig på best mulig måte. Unsubscribe from TINE SA? Hvis du steker på lav varme tar dette omtrent minutter til sammen.
Steker du i ovn er dette en ypperlig anledning til å legge en osteskive på burgeren. Stekt kjøttdeig i en stekepanne kan brukes til tilberedning av mange favoritt mat (f.eks pasta nautically), så i denne artikkelen, bør du vurdere hvor mye tid og hvordan å steke stuffing i pannen, slik at det er fullt forberedt og var deilig. Perfekt stekt kjøttdeig får du slik: Forvarm stekepanna med litt olje, smør eller en kombinasjon av begge to.
Del kjøttdeigen i mindre biter og stek litt og litt (hvis du legger alt oppi med en gang vil panna kjøles ned og kjøttet bli kokt). Er de veldig tykke, kan du steke litt mer. Det er også en idé når du fryser kjøttdeigen , at du ikke legger pakken rett i fryseren, men tar den opp, og lager den til en helt flat pakke, samtidig som du presser ut all luft. Da vil den tine kjappere.
Bare å legge posen i kaldt vann, eller å steke den på svak varme. Da er den jo flat, så det er lettere å skrape vekk det som er tint.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar
Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.