tirsdag 18. juni 2019

Blomster til dåp

Vakre blomster og dekorasjoner til dåp og navnefest lever på døren. Mester Grønn butikk nær deg! Vi selger blomster over hele Norge. Finn din nærmeste butikk her!


Dåpsgaver som garantert faller i smak og som blir et minne for livet. Gratis frakt - Vi sender innen timer, eller hent i butikk.

Nydelige buketter og blomster til alle anledninger. Sprell har klassiske dåpsgaver - Mye fint og stort utvalg - Kjøp her! Frakt kun 5- Gratis innpakning. Send blomster for å feire dåpsdagen eller navnefesten.


Vi har et stort utvalg av søte blomsterbuketter som passer godt til dåp og navnefest og som vil glede hele familien. Skal du pynte et bord til gutt med blå blomster har du kanskje allerede oppdaget at det ikke er så lett å finne blå blomster. Men noen er det, og her får du tips til hvilke blomster du kan velge hvis du skal pynte et blått festbord.


Vi leverer blomster til bryllup, konfirmasjon, dåp , begravelser, jubileer og så videre.

Vi kjører ut blomster i Sarpsborg omegn. Skal du arrangere dåp , og trenger inspirasjon til borddekking? Da har du kommet til riktig sted. Her har vi samlet mange fine bilder av festdekkede bor som vi håper kan inspirere deg.


Jeg skal ha dåp for Oscar 20. Ja jeg er litt treig. Jeg er ikke særlig flink å huske blomsternavn. Var i en blomsterbutikk og spurte om rå men var ikke så veldig mye å hente. Vi kan levere blomstene rett på døren sammen med din personlige hilsen.


Ta en titt og la deg inspirere! Dåp er en kristen seremoni som markerer barnets inntred i kirken. I dag finnes det også navnefest, som et ikke-religiøs alternativ der man feirer barnets fødsel og navn. Pynt til barnerommet – veggklistremerker, innrammet plakat, lampe, kurv til leker eller noe annet som pynter opp barnerommet.


Lekegrind – kan være veldig praktisk, særlig om det er flere barn i hus. Musikk – Sangbok med vakre vuggeviser, eller hjemmelagd bok med sanger fra egen barndom kan være en fin gave. Velkommen til Kensaq.


Selskapsshop tilbyr bordpynt og tilbehør til bryllup, dåp , konfirmasjon, bursdag og fest. Når en ny verdensborger har ankommet sendes ofte en blomsterhilsen for å gratulere de stolte foreldre og ønske velkommen til det lille vidunderet.

Blomster til nyfødt - Interflora har utvalget! Det er også mange andre anledninger til å sende blomster til våre minste: skolestart, et brukket ben, bursdag, ballettforestilling. Vi åpner ny blomsterhandel 1. Skei i Surnadal, og gleder oss til å ta imot kunder! Alle varer i butikken har tilbu og vi serverer kaffe og kake) Denne dagen holder vi åpent til kl. Vi har lang erfaring med blomster , og vi deler mer enn gjerne våre tips og råd med deg.


Hos oss ønsker vi å gi deg den gode blomsterhandelen sammen med god service. I dåpen til lillesøster ønsket jeg å spare inn penger på. Så istede for å kjøpe ferdig blomsteroppsatser. På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva du kan skrive på kortet til dåpsbarnet. Dersom du er på utkikk etter dåpsdikt kan du også finne dette på denne siden: Dåpsdikt.


Hva skriver man på dåpskort? Sitater til bruk ved fødsel, dåp og navnedag. Nyttig for deg som skal holde tale eller skrive en koselig hilsen til den lille eller foreldrene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg