mandag 10. juni 2019

Hekle dukkeklær oppskrift

Frakt kun 5- Gratis innpakning. Hos Hobbii finner du et stort utvalg av kvalitets Heklenåle. Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY.


Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg! I denne bloggen har jeg samlet hekleoppskrifter innen mange kategorier.


I boka finner du òg oppskrifter på dukker og dukkeklær , og en myk og god kosebamse. Dukkeklær Denne siden ble sist oppdatert 16. Her finner du lenker til strikkeoppskrifter på plagg til dukker i ulike størrelser.


Hver dag legger vi ut tips om en gratis strikkeoppskrift. Noen ganger er det en ny oppskrift , andre ganger kan det være en oppskrift som fortjener å tas fram igjen. Her får du gratis mønster på antrekk til en søt, liten dukke!


Barbie dukkeklær : Heklet Hatt: Begynn øverst. Fortsett med fm rundt og rundt og legg samtidig ut m. Lag hatten slik at den passer til dukken du vil ha den til. Avhenger av hvor mye hår, dukken har). Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe?


Hekle dukkeklær oppskrift

Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer. Fremdeles elleville priser på garn. Mest populært på bloggen.


Viser alle resultater. PDF- oppskrift ) kr 9inkl. Legg til i ønskeliste. Emma Kjolesett for.


Hekle dukkeklær oppskrift

Du kan finne klær til enhver lekebutikk, men hvis du hekle , kan du finne det mye mer givende. Hekle fastmasker i ringen. Familien får stadig forespørsler etter oppskrifter på dukkeklær. Gjenta rad til ønsket lengde. Jeg pleier å hekle klutene til de er like brede som lange.


Først ble jeg litt betenkt og tenkte at dette kom til å bli mye tenking og prøving. I det siders heftet har jeg samlet mine fineste jule- og advents- oppskrifter til deg! Kose deg med å hekle skikkelig retro julepynt, stemningsfullt og praktisk kjøkkentilbehør, det vakreste julekjolesettet til babydukken, og mere til!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg