mandag 24. juni 2019

Privat jordmor bergen

Privat jordmor bergen

Ta ultralyd hos vår erfarne ultralydjordmor - du trenger ingen henvisning. Som privat jordmor har jeg mulighet for å tilby deg akkurat så mange kontroller du selv ønsker. Hos meg slipper du å stadig møte nye jordmødre eller leger! Her finner du oversikt over prisene for ulike konsultasjoner og kurs hos Jordmor Kjersti. Ved 3D ultralyd kan en se på overflaten av fosteret, for eksempel ansikt, hender og bein.


Denne undersøkelsen kan gi de vordende foreldrene en god mulighet for tidlig tilknytning til barnet. Når barnet ligger i riktig posisjon er denne undersøkelsen en opplevelse for både mor, far og jordmor. Jordmor og lege ved helsestasjonene i Bergen kommune gir råd og veiledning til deg som venter barn eller som nettopp har fått barn. De gir også råd til deg som planlegger å bli gravi eller hvis du trenger hjelp til familieplanlegging og valg av prevensjon. Tjenesten er gratis.


Du kan få komme til konsultasjon så tidlig du ønsker i svangerskapet og jeg tilbyr også samtaler før svangerskap. Det kan føles trygt og godt å bli fulgt av samme person gjennom hele svangerskapet. Jeg gikk fra å ikke trene til å trene hardt 4-dager i uka og merket synlig forskjell etter ca uker.


Som autorisert jordmor kan du jobbe både nasjonalt og internasjonalt på ulike nivå i helsetenesta. I Noreg vil dette i all hovudsak vere delt mellom kommunehelsetenesta, spesialisthelsetenesta og ulike private bedrifter. Rådgiving, rettleiing og undervisning utgjer ein viktig del av det å vere jordmor.


Er det noen som har erfaring med privat jordmor i Bergen ? Enten om det er Christina eller Kjersti. Du finner oss i nyoppussede lokaler sentralt i Bergen på Danmarksplass, kun kort gangavstand fra bybanen. Inngangen er vendt mot Bergen sentrum og Danmarksplass krysset du finner den like ved iTrain treningssenter. Nye tilbud hver dag - for ethvert budsjett.


Spar opptil på ditt hotell! Reserver ditt Hotell i Bergen online. Vi tilbyr private jordmortjenester ved vår klinikk på Majorstuen. Disse inngår under tilbudet på vårt Kvinnehelsesenter, et komplett tilbud til kvinner.


Jordmortjenesten ved Bekken og Barn er et privat tilbud. Du kan velge å ta hele svangerskapsoppfølgningen her eller kombinere det med andre tjenester. Sammen finner vi ut hvilket opplegg som passer best for deg. Trondheim, tilbyr oppfølging i svangerskap, fødselsforberedelse, prevensonsveiledning, foreskriver og administrerer prevensjon.


Jeg går IKKE til jm der jeg bor igjen! Jeg ønsker endel oppfølging av psykiske årsaker da vi mistet jenta vår i uke i oktober-15. Privat jordmor bergen. Kvinneklinikken Haukeland universitetssjukehus I tillegg til vere lokalsjukehus for Bergen og omegn, tar vi imot fdande med.


Oppgitt emne: Profesjonsetikk i jordmoryrket i mter med. Ultralyd: Dette br gravide sjekke fr de bestiller privat ultralydtime. De offentlige kan bli fulle, da risikerer man å måtte gå privat.


Du blir satt opp på kontroll på KK i uke 1 da får du mer info. I komplikasjonstilfeller må du følges opp på KK.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg