tirsdag 25. juni 2019

Intimkirurgi

Visste du at svært mange kvinner sliter med tørre slimhinner etter fødsler eller overgangsalder, og flere ante ikke at gynekologisk laser kan gi dem et bedre liv? Intimkirurgi er et begrep for ulike typer korreksjoner av kjønnsorganer hos kvinner. Variasjonen i de ytre genitalia er veldig stor. De fleste kvinner som ikke har blitt utsatt for skader eller sykdom ser normale ut nedentil. Vi tilbyr intimkirurgi ved medisinsk indikasjon, det vil si når det foreligger fysiske plager og medisinske grunner for inngrepet.


Intimkirurgi

Derfor er det mange som blir glade når de får vite om disse mulighetene. Vi tilbyr en rekke forskjellige intimkirurgiske inngrep, til både kvinner og menn. Andre navn for intimkirurgi er kosmetisk eller estetisk gynekologisk kirurgi (for kvinner) og kosmetisk eller estetisk urologisk kirurgi (for menn).


Dette er kirurgi som er blitt mer vanlig de siste årene, særlig i utlandet. Moter med hårløst underliv og ettersittende klær og treningstøy i tynt stoff har nok øket fokuset på dette. Det er et økende ønske hos kvinner å endre på underlivet.


Oppholdstid: 1-timer Utføres i lokalbedøvelse Rekonvalenstid: 4-dager Ikke avbestilt time timer før planlagt operasjon blir belastet med et gebyr på av oppgitt pris. En av åtte kvinner har vurdert intimkirurgi fordi de ikke er fornøyde med underlivet sitt. I USA og England er intimkirurgi den hurtigst økende typen plastikkirurgi. Det kommer frem i en undersøkelse Norstat har gjort for NRKs Innafor. Den vanligste årsaken, ifølge undersøkelsen, er at kvinner ikke synes underlivet sitt ligner på det de ser hos venner eller i media og porno.


Les om Intimkirurgi. Finn klinikker, priser og les anmeldelser. Blant de vanligste formene for intimkirurgi er. Helsedirektoratet har på oppdrag fra Helse- og omsorgsdepartementet gjennomført en kartlegging av omfanget av intimkirurgi i Norge. Labiaplastikk var det klart hyppigst utførte inngrepet, med prosent av det totale antall.


Intimkirurgi

På våre sykehus møter du dyktige og erfarne spesialister, blant annet ortopeder, urologer, gastrokirurger og plastikkirurger. Vårt mål er å sørge for at du som pasient får et så effektivt forløp som mulig, slik at du slipper unødvendig ventetid og lang sykdomsperiode. Selv om det har blitt mye omtalt i populærpressen, er det fortsatt et tabubelagt tema for mange. Målet med disse operasjonene er å øke selvtilliten og livskvaliteten ved å endre utseendet på intime kroppsdeler. Store indre kjønnslepper kan gi både funksjonelt og kosmetisk besvær.


Hos oss kan du få utført intimkirurgi. Vi kan hjelpe deg med korreksjon og operasjon av kjønnsorganene. Noen som har foretatt intimkirurgi og har positive eller negative erfaringer?


Intimkirurgi

Eller kjenner noen som har utført dette? Takker for alle svar! D-animationer intimkirurgi. Penisforlengelse er kanskje det mest omtalte inngrepet innen mannlig intimkirurgi.


En årsak til å gjøre en penisforlengelse kan være at man opplever sin penis som for kort og inndratt når den er slapp, ikke at den er for liten ved ereksjon. Vi utfører plastisk kirurgi på vår moderne klinikk i Oslo med landets mest annerkjente plastikkirurger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg