mandag 17. juni 2019

Vestfold bunad

Vi tilbyr et stort utvalg herre- og damebunader. Se våre bunader og bestill i dag. Bunader for enhver anledning. Send inn kontaktskjema. Norges største nettbutikk for bunadsølv.


Se utvalget av sølv til din bunad her!

Vi selger kun norskprodusert bunadsølv av høy kvalitet fra anerkjente leverandører. Buksen er en kopi av en skinnbukse fra Kodal. Stort utvalg innen bunadsølv og annet bunadstilbehør. BUNADSØLV TIL VESTFOLD BUNAD LAGET I NORGE AV NORGES STØRSTE SØLVPRODUSENT: Fraktfritt ved forhåndsbetaling gjennom netterminalen i kassa.


Hos oss handler du sølv til VESTFOLD BUNAD trygt med dagers returrett og pengene tilbake uten spørsmål. Livet kjem i raudt eller grønt. Nede på stakken, som i kanten på livet og som belte, vert det brukt eit grindvevdband.


Ein kan velje mellom to ulike forkle og to ulike luer.

Vestfold har ikke hatt spesielt sterke bunadstradisjoner. Til det har nok impulsene utenfra vært for sterke og hyppig skiftende. Det finnes (kanskje derfor?) flere varianter av damebuna men sølvet som blir brukt har en del felles. Hun benyttet blåfargen fra tekstiler som ble funnet under utgravingen av Osebergskipet. Bjørklund smykke- og klokkekjede.


Kjøp på nett, bytt i butikk. Sølv bestikk og krus. EIK BARN Hans og Grete: Gutt. Vi er også en ledende faghandel innenfor garn - og vi tilbyr et rikt utvalg av klær, gaver og bruksting.


Norsk Flid Husfliden er med sine butikker, størst i Norge på bunad - og bunadstilbehør. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Velkommen til Vestfoldstuen.


Vi er en nisje-butikk i Tønsberg som satser på kvalitet i alle ledd. Vi har et motto om å hjelpe kunden til å finne klær, undertøy og badetøy som hun blir fornøyd med. Vi har resultater for Vestfoldbunad til salgs til de beste prisene.


Jakken er laget i vadmel, buksen i klede og gul brokadevest. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.

Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på Rubrikk. For å sy en Vestfoldbunad så må man gå på kurs. Man får ikke kjøpt materialpakke uten kurs til den. Når du skal kjøpe brukt bunad , så må du forsikre deg om at det er en ekte håndsydd Vestfoldbunad.


Jeg var nede på Revetal Senter og kjøpte bunadsko , skjorte og strømpebukse. Hellandussen altså. Jeg har en sølje fra jeg var liten , men kan ikke finne den.


Vesten har i alle år vært i grønn eller rustrød damask. Nå i senere tid har det også kommet en damask i sort. Motivet er et stilisert grantre som går over stottet i regelmessige rapporter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg