mandag 10. juni 2019

Gåter og svar

Gåter og svar

En båt med tre fedre og tre sønner seiler fra kaia. Når de kommer tilbake er det kun fire i båten. Det er fire generasjoner av samme familie i båten, en liten gutt, hans far, farfar og oldefar. En humoristisk gåte er et spørsmål med et svar som er ukjent eller vanskelig å finne.


Gåter og svar

Dette nettstedet inneholder en samling av gåter , spill og annen hjernetrim. Samlingen består av både lette og vanskelige oppgaver, delt inn i forskjellige kategorier. Det finnes utallige gåter hvor du må bruke hjernen for å løse dem, og her har vi samlet hjernetrim gåter som lar deg teste deg selv. Svaret er ikke alltid det du tror, så tenk deg godt om før du svarer. Ekstra gøy er det når du vet svaret og skal spørre andre om de klarer å løse disse hjernetrim gåtene.


Trenger du en rebus eller noen morsomme gåter for barn? Alle disse nøttene og oppgavene passer selvfølgelig både for barn og voksne. Hva er vel ikke bedre enn å prøve seg på noen morsomme gåter eller fortelle noen gåter for barn?


Prøv noen logiske gåter i dag. Alle våre gåter er selvfølgelig gåter med svar. Les gåtene alvorlig og tenk humoristisk. Klarer du å gjette svaret , er du intelligent. Nedenfor finner du et stort utvalg gåter.


Del gåtene dine ved hjelp av skjemaet nedenfor, og vær med i trekningen av flotte premier hver måned. Hold musepekeren over svar for å lese svar på gåtene. Hvilken farge er øynene dine? Du vil fortsatt ha 20.


Gåter og svar

Gåter som tester hjernen fører ofte til at folk forsøker såkalt lateralt resonnement. Vi har bevisst utelatt alle svarene. Les vår artikkel om paradokser og se spennende tester på nett. Leter du etter morsomme gåter ? Da har du kommet til riktig sted Her kan du lese morsomme gåter som garantert får frem latteren.


Gåter er fin underholdning til alt fra lange bilturer, til lunsjsamtaler – og det er i tillegg god trening for hjernen å tenke litt utenfor boksen. Svarene på gåtene ligger hemmelig rett under spørsmålene. Ser du etter en quiz med fasit eller quiz med spørsmål og svar , se her!


Gåter og svar

GÅTER OG HJERNETRIM Ta epler fra epler. Om du spør han som lyver, vil han gi det gale svaret – fordi han ville ha løyet om brorens riktige svar ! Fem gåter det nesten er flaut å ikke kunne løse. Litt av poenget med slike gåter er nemlig at de skal kunne ligge og romstere i bakhodet før du plutselig finner løsningen mens du sover eller tar buss.


I filmen Indiana Jones og det siste korstog er det en sene hvor Sean Connery skremmer en flokk med måker. Joacim av Danmark og prinsesse Mary av Danmark en sønn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg