tirsdag 4. juni 2019

Lage fotoalbum

Superenkle fotobøker. Hardt, eller mykt omslag. Pengene-tilbake-garanti! Elsk den eller få pengene tilbake! Skap noe helt personlig med dine egne bilder.

Stort utvalg av fotoalbumer hos Kontorkatten. Alltid lave priser, kjøp uten konto! Alt innen kontor, kontormateriell, forbruksmateriell, skolemateriell og rengjøring. Det er enkelt å lage fotobok online på fotoknudsens nettside. Om du lager et fotoalbum i vår nettbaserte programvare vil fotoboken lagres på vår nettside, og ingen installasjon er nødvendig.


Du kan også laste ned vårt program eller app dersom du ønsker å lage fotoboken lokalt på din PC, mobil eller iPad. Lag et eget fotoalbum på nettet Digitale fotoalbum - lag et eget personlig fotoalbum Overfør de digitale bildene dine og lag en fotobok på nett gjennom vår programvare og få et flott, personlig og helt unikt fotoalbum med bildene dine trykt direkte på sidene.

Microsoft har fotoalbumsmaler for alle anledninger: Alt fra reiser, bryllup, uteksamineringer, ferier, slektstreff, fødsler og mer. Derfor skal vi passe godt på minnene våre. Pass på bildene dine og sett dem i fotoalbum. Eller… Hva med å lage din egen fotobok?


Her hos Cewe kan du lage en ekte bok, profesjonelt innbundet og med bildene dine trykket direkte på sidene. Vi hjelper deg gjerne med å finne albumet som passer best til ditt behov. Ta vare på bildene i et fotoalbum.


Med dagens fotobøker kan du bruke bilder, ord og effekter til å lage spennende kreasjoner, men om du derimot ønsker å ta del i selve håndverket og lage et personlig album, kan du ta utgangspunkt i et klassisk fotoalbum som du fyller med det innholdet du ønsker. I denne guiden finner du en oversikt over tjenester som kan brukes til å lage fotoalbum på nett og fotobøker i papir. Her finner du både apper du kan laste ned og tjenester som virker direkte i nettleseren.


Det finnes apper som gjør jobben mer eller mindre automatisk. Et fotoalbum med barn, barnebarn og oldebarn er alltid hyggelig å få i gave. Du trenger ikke bekymre deg for at det skal virke egosentrisk, for vi vet jo alle at det faktisk er kjempekoselig å få bilder fra andre familiemedlemmer! Nå kan du på en helautomatisert måte lage din egen fotobok - når du laster opp dine bilder til Solentro kan du enkelt velge at boken skal fylles automatisk med dine bilder som også beskjæres etter behov - det blir ikke enklere enn dette! Unn deg God Kvalitet hos NetOnNet.


Fri Frakt, Lave Priser, Bra Utvalg!

Bestillingsprogramvaren er gratis og gir deg muligheten til å benytte deg av mange kreative designelementer. I butikkene våre finner du tilbehør som penner, dobbeltsidig tape og mye annet som gjør det enkelt og gøy å lage fotoalbum. Med denne programvaren blir det enkelt å lage unike og kreative fotoalbum ved hjelp av temalayouts, cliparts eller passepartouts. Våre videotips og online kurs gir deg dessuten praktisk hjelp til designprosessen. En kvadratisk fotobok er et morsomt alternativ til landskapsformatet og en artig måte å lage familie- eller bursdagsalbum på.


Se hvor lett det er å lage ditt helt eget fotoalbum her! Du kan også velge å bruke fotoboken som et fotoalbum , og slippe for at bildene faller ut eller blir skadet. Ditt personlige fotoalbum vil bevare minnene i god stan mange år fremover. Prøv selv å lage ditt eget fotokort – se hvor enkelt det er her! Fotoalbum Musematter.


Se mer om de forskjellige CEWE CARDS her. Jeg kunne godt tenkt meg å skrevet ut et fotoalbum selv, f. Book-modulen i Lightroom. Her har man jo mange muligheter for å lage artige og varierende sider med bilder. Men det frister ikke like mye å skrive ut en fotobok på store ark, for så å sette disse inn i en ringperm. Boken lages enkelt i vårt fotobok-program, og leveringstiden er arbeidsdager.


Jeg bruker like lang tid på en fotobok på nettet som å lage et godt gammeldags fotoalbum. Men jeg vil nok lage flere, selv om jeg synes fotobøkene som koster opp mot 5kroner er i dyreste.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg