fredag 7. juni 2019

Stjernetegn løven

Er du født i Løvens tegn? Så er du sandsynligvis en entusiastisk, kreativ og generøs person med nogen tendens til at være dogmatisk. Kvinnelig løve : Den kvinnelige løven er sentimental og feminin. Hun vil gjerne bestemme over andre og kan i likhet med den mannlige løve være både arrogant og forfengelig.


Hun har god smak og er ofte utadvendt.

I kjærlighetslivet liker hun at sin partner er kreativ og gir henne dyre gaver. Ikke nok med at han er den fødte leder, så har han et behov for at være i centrum på alle tidspunkter og indenfor alle områder. Får ikke løven særlig mye oppmerksomhet, kan han brøle høyt for å bli lagt merke til. De kan også virke dominerende og brautende hvis de ikke får anerkjennelse på noen måte. En utilfreds løve kan bli svært destruktiv.


Stoltheten og staheten kan ta overhånd til tider, og litt kjærlighet kan mykgjøre en opprørsk løve. Det viser jo tydeligt hvor løven har sin svaghe faktisk lidt frastødende – der er ikke noget stjernetegn der er hævet over et andet, der er noget der hedder at klarer hverdagen med de talenter og udfordringer man har til rådigheden, ikke at sætte sig tilbage og sige, jeg er frataget alt fordi jeg er løve.

Løven (på latin Leo) er et stjernetegn. Da er du ambisiøs, formende, hengivende, arbeidsom og målorientert. Men du kan også ha litt mangel på spontanitet og sensitivitet, og være sta, fordømmende og kontrollerende. Lesere ga artikkelen 4. En vask og en blowdry får dem til å føler seg bortskjemt, og følelsen av å bli bortskjemt betyr noe for enhver Løve. Personer som er født i perioden 23.


Med mindre hun har ascendanten i Krepsen, Jomfruen eller Steinbukken, må du kanskje passe på kortbruken hennes. Løver lar seg lett lokke når det gjelder utgifter til flotte klær, møbler til hjemmet eller gaver til venner. Den typiske LØVEN er kreativ, viljesterk, temperamentsfull og dramatisk. Gratis Framtids, Astrologi, Horoskopene. Ofte er de meget stolte personer, og de elsker å få ros.


Ifølge horoskoperne kan det stjernetegn , du er født i, fortælle noget om, hvordan du er som person. Og hvilke kendte personer er født i netop dette stjernetegn ? Hvis du skal gi en gave til en Løve så velg en liten men dyr eske med sjokolade i stedet for en stor av dårligere kvalitet. Dagens horoskop, ukeshoroskop og kinesisk horoskop.


Denne uken innleder du årets høydepunkt for romantikk og sosiale forhold.

Løve smykker i vakker design - Finne et smykke med løven her. Vi har et bredt utvalg av smykker med stjernetegn , og er du født i tegnet av løven , er disse smykker et opplagt valg. Herkules forsøkte først å gjøre has på den med pil og bue, men uten suksess.


Her stengte Herkules til slutt den ene utgangen slik at løven ikke kunne unnslippe, for så å ta livet av den med bare hendene. Du er passioneret lige fra starten af et forhol du falder hurtigt og hårdt for den anden, og du lægger aldrig skjul på din forelskelse. Med andre ord – du giver meget men forventer også meget igen. Kærlighed betyder alt for Løven. Dette stjernetegn lever for at elske og blive elsket.


Tilby løven en betydelig høyning, men gi fyren på neste pulten tittelen Chief av Office Koordinasjon, og løven vil ikke takke deg for den ekstra penger i hans lønn konvolutt. Han vil være for opptatt grublende over økt status av hans medarbeider, som ikke kunne muligens fortjener en slik kampanje så mye som han gjør, selvfølgelig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg