onsdag 26. juni 2019

Graviditetstest rfsu

Graviditetstest som er 9 sikker. Diskret levering innen 1-virkedager. Lei av lang kø på apoteket? Bestill Rfsu graviditetstest fra Farmasiet hjem til deg. Spar tid ved å handle enkelt og diskret på nett.


Rask leveranse og stort utvalg. Høy kvalitet og 9 nøyaktige. Anonym og rask levering. Kjøp på nett og få RFSU levert på døren, eller hent i ditt nærmeste Apotek.


Virker allerede dager før forventet menstruasjon. Ved å kjøpe produkter fra RFSU bidrar du til vårt arbeid med seksualopplysning og menneskerettigheter! Testen er utformet som en stav og er enkel og hygienisk å anvende.


Graviditetstest rfsu

RFSU graviditetstest i nettbutikk. Fra kr pr stk. Godkjente graviditetstester for profesjonelle og hjemmetesting. ISO, FDA og CE godkjent. Norsk bruksanvisning følger med graviditetstestene.


Les mer om graviditetstester, og hvilken test du skal velge. Nem og nøjagtig graviditetstest udformet som en stav til hjemmebrug, kan tages allerede dage efter befrugtning. Det gjør det mulig for deg å ganske enkelt tisse direkte på graviditetstesten. Når du tester på denne måten er det ikke nødvendig å samle opp urinen først, og en graviditetstest -stav er derfor også en svært hygienisk og lett anvendelig testtype.


Graviditetstest rfsu

Finn laveste nettpris her. En praktisk pakke med åtte graviditetstester i form av enkle strips, som tillater at du kan teste ofte til en fornuftig pris. Du kan utføre testen fra den dagen du skulle hatt menstruasjonen, og det sikreste er å måle morgenurinen.


Norges billigste graviditetstest. Like sikker som noen annen graviditetstest på markedet. Vår desiderte bestselger. Du kan ta testen allerede 6-dager etter befruktning, dvs.


Det sikreste er å teste morgenurinen. Om testen viser et svakt positivt resultat anbefales det å teste igjen etter et par dager. RFSU til rimelige priser og med rask leveranse.


Jordmor Siri von Krogh forklarer alt du trenger å vite om graviditetstester (egen artikkel) - og vi kan fortelle deg hvilke tester som er de beste. For å gi deg best mulige svar, har vi samlet sammen et representativt utvalg og fått fire oppegående, gravide kvinner til å prøve ut graviditetstestene en periode. Hvordan bruker jeg en graviditetstest fra Babyplan?


Graviditetstest rfsu

En graviditetstest -strimmel fra Babyplan virker ved at du først samler opp litt urin i et beger. Deretter skal teststrimmelen simpelthen dyppes direkte ned i urinen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg