torsdag 27. juni 2019

Tilbehør til fisk

Finn Tilbehør Til Grillet Fisk. MINE BESTE TORSKERETTER. Torsk er en ganske nøytral fisk , men sammen med godt tilbehør blir det til det reneste festmåltidet enten det er hverdag eller fest.


Men tilbehør krever en annen del av deg og hjernen din. Og det er ikke som føler seg like kreative i butikken etter endt arbeidsdag eller når man nettopp har kommet hjem og åpner kjøleskapet.

Hva i all verden skal jeg lage nå? Så derfor: Her kommer det noen herlige forslag til tilbehør til fisk , kylling og kjøtt. Fisk har like mange smaksvariasjoner og muligheter som kjøtt, og det du serverer som tilbehør kan ofte være vel så fristende som selve fiskeretten. Du kan til og med oppleve at å servere noe kjent som barn liker som tilbehør til fisken, kan få dem til å prøve ut nye fiskeretter også.


Les også: Fristende retter til barna. Ertepurè – godt tilbehør til fisk. Til trenger du omtrent: 3gram frosne selskapserter ss smør vaniljestang ss fløte.


Se informasjon om næringsinnhol tilberedning og tips til oppskrifter på de ulike produktene.

Ta en titt på ulike sauser som passer til kjøtt og fisk. Vi har en rekke sauser med ulike farger og smaker. Hvit saus er klassisk tilbehør til for eksempel. Det finnes et hav av muligheter til spennende tilbehør til fiskekakene! Her er tre forslag til en litt annerledes fiskekakemiddag.


Fiskekaker havner ofte på middagstallerkenene rundt om i norske hjem, og det er ikke så rart – sunt og godt som det er. Ovnsbakt laks og grønnsaker er noken av dei bedre middagene eg får. Det er utrulig enkelt og krever få ingredienser, men det er så godt! Når alt berre kan settes i ovnen og middagen lager seg sjølv, så er det også midt i blinken i en hektisk kvardag.


Chana masala er en populær indisk vegetarrett, og det indiske kjøkken er verdens fremste når det kommer til vegetarmat. Du kan kombinere en vegetarretten med fisk eller kjøtt så blir alle fornøyde. Kanskje er soyasmør ikke mindre enn det ultimate tilbehør til stekt torsk?


Tilbehør til pankopanerte fiskepinner Foto: Øystein Klakegg Disse seks oppskriftene på dipper og tilbehør til panerte fiskepinner- og fileter gjør at fisk blir førstevalget når du bestemmer middagen. Her får du to marinader som passer spesielt godt til hvit fisk og én til laks. Disse marinadene passer også til andre råvarer.


Sørg for at selve marineringen foregår i et mest mulig lufttett miljø.

En liten brødpose er helt supert. Klem ut mest mulig av luften før du knyter igjen posen. Små stykker kan marineres i en halvtimes ti mens større stykker gjerne kan få ligge natten. Fiskekaker er en populær middagsrett i mange hjem, men å finne på nytt tilbehør er ikke alltid like enkelt.


Her har vi samlet tre enkle og smakfulle tilbehør som passer perfekt til fiskekaker. Alle oppskriftene kan lages på bare minutter og er nok til fire personer. Vi leverer utstyr til fiske og friluftsliv samt et voksende vareutvalg innenfor stangbygging, overlevelse, verktøy- og knivsliping samt utstyr til varm- og kaldrøyking av matvarer, kjøtt og fisk.


Torsk og bacon er en god kombinasjon og med potetmos med vårløk, som irske champ-poteter vi serverer her er, kan du virkelig glede deg til middagen i dag! Vi har i denne retten valgt å steke baconet i ovnen i stedet for i panne. Dermed unngår du baconlukt i hele rommet, samtidig som du kan bruke steketiden til andre ting. Kokt laks er en rotekte norsk middagsklassiker.


Retten er festmat og har blitt selve middagsbordets symbol for 17. Med fiskeskivens vakre korallrøde farge blir den også en fryd for øyet der den ligger side om side med agurksalat, poteter og gyllent sandefjordsmør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg