torsdag 25. august 2016

Lange vitser

Lange vitser kan også kalles morsomme historier. Her har vi samlet gode morsomme historier om alt mulig rart. Forleden ble jeg invitert til jentekveld med noen gamle venninner.


Jeg forsikret mannen min om at det hele skulle foregå i rolige former, og at jeg ville være hjemme senest ved midnatt. Tag : lange vitser.

Morsomme historier – Samling av morsomme historier som får deg til å le. Leter du etter morsomme historier? Da har du kommet til riktig sted. Har du hørt at Rolf ikke vil ha kona si lenger? Han synes hun er lang nok.


Kona hadde et usedvanlig hårete underliv og det toppet seg når mannen sammenlignet underlivet hennes med Mullah Krekar. Kona bestemte seg at det var på tide å gjøre noe med saken og gikk ut på badet og glattbarberte underlivet før hun gikk inn til mannen igjen.

En svenske hadde skadet benet, og fikk beskjed av legen om å ikke gå i trapper. Et par uker senere var svensken hos legen igjen. Benet ditt er mye bedre, sa legen, du kan begynne å bruke trappen igjen. Vitser om parforhold. Kjærlighet, forlovelse, ekteskap, skilsmisse med mer.


Ikke fordi kamelene er så kortvokste, men fordi damene har så lange slanke ben. Flere tusen vitser. Bookmark the permalink. På denne siden har vi samlet mange vitser for små barn som. Her kan du lese vitser fra forskjellige kategorier.


Vi har svenskevitser, blondinevitser, grove vitser og mye mer. Vi håper du finner vitser du liker. Linkene i menyen til venstre vil ta deg til de forskjellige kategoriene av vitser.


Ikke glem å lese verdens beste vits. Nedenfor finner du et stort utvalg frekke vitser og grove vitser. Vi har samlet mange gode og morsome grove vitser , og vil veldig gjerne lære flere.

Del dine grove vitser ved hjelp av skjemaet nedenfor, og vær med i trekningen av flotte premier hver måned. Ei blondine svinger inn på bensinstasjonen, går ut av bilen og åpner panseret for å sjekke oljen. Etter noen sekunder med intelligent blondinetenking, tar hun tak i peilepinnen og trekker den ut. Ja, den var jo grov.


Hvis pungen er full og ræva sår, da skulle du ha drekki litt mindre i går. En god latter forlenger livet! Korte vitser vil i løpet av en setning eller to raskt avsløre poenget, og da slipper man å høre på en lang utredning som man i verste fall detter ut av. Korte vitser fungerer for barn som vil lære seg å fortelle vitser , og for litt eldre som bare vil komme med små morsomheter i hverdagen.


En eldre dame var på besøk hos sin nye lege. Etter få minutter stormet hun ut av kontoret hans og løp skrikende nedover korridoren. En annen lege spurte henne hva problemet var. Etter å ha snakket med henne, trampet han resolutt inn til legen som hadde undersøkt henne.


En arbeidsledig mann ble tilbudt jobb i en dyrepark. Gorillaen var dø så de flådde skinnet av den og laget en dress til mannen som skulle være deres nye gorilla. En dag snublet han og ramlet ned i løvegården. Legen rusler bort til vinduet og blir stående å kikke ut. Etter flere lange minutter i stillhet spør kvinnen: Skjer det noe spennende der ute, doktor?


Nei, men sist det skjedde noe slikt som dette, da skinte en stor ukjent stjerne på østhimmelen, mens tre vise menn kom ridende over åsryggen. Det synet har jeg ikke tenkt å gå glipp av!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg