tirsdag 7. mars 2017

Bayonneskinke oppskrift

Gå ned i vekt fort uten å sulte deg selv. Se våre beste oppskrifter på nett. Velkommen til MENY. Si JA til stort utvalg. La våre oppskrifter inspirere deg!


Bayonneskinke oppskrift

Navnet skriver seg fra den franske byen Bayonne. Bayonneskinke er en liten, lettrøkt skinkerull. Den er blant de relativt magre.


Ta formen ut av ovnen og legg oppskåret bayonneskinke oppå grønnsakene. Ta en skje og øs litt av sennepsausen over bayonneskinken. Strø revet ost over skinken og sett formen inn i ovnen og skru varmen opp til 225°. Den innerste posen er beregnet for å bruke til koking av bayonneskinken , så det er viktig at du ikke kutter hull i denne når du fjerner den ytterste emballasjen.


Fjern den ytre emballasjen og legg 6g bayonneskinke med den indre emballasjen intakt i en kjele. Kok opp vann og legg i bayonneskinke. Les på emballasjen om bayonneskinken anbefales å trekke med emballasjen på. La bayonneskinken hvile ca min før den skjæres opp.


Som tilbehør har vi valgt appelsinsaus og coleslaw. Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt og dinmat. Klikk på oppskriften for å se mer. Jeg synes aspargessaus er deilig til bayonneskinke.


Bayonneskinke oppskrift

Lag en hvit saus, men med like mye vann som melk eller fløte. Ha i salt og pepper og væsken fra aspergesboksen (den inneholder ganske mye salt, så vær forsiktig med saltet - smak til). Du kan spise den kal skoren i skiver.


Det klassiske er bayonneskinke med dillstua poteter og sennepssaus. Den selges røkt og urøkt, rå og kokt. Jeg brukte lettsaltet, røkt ferdig kokt skinke. Jeg serverte den varm, men den kan serveres kald også. En go enkel, gammel klassiker, som smaker like godt hver gang ! La den ferdigkokte bayonneskinken ligge litt i plastfilmen og kjølne før den skjæres i tynne skiver.


Bayonneskinke oppskrift

Kok fire porsjoner med langkornet ris, bland finhakket persille eller koriander og noen biter chili i risen før servering. Ha bayonneskivene, honningen og de chilistekte ananasskivene på toppen. Vi er opptatt av å håndtere dine personopplysninger på en trygg og sikker måte. Del denne oppskriften.


Les mer i våre betingelser og i vår personvernerklæring. Reinsdyr med urtecrust, tyttebær, sopps og nøtteglaserte poteter. Jeg skjønner ikke at du kan legge ut denne oppskriften uten å lenke til melk.


La skinken trekke i gryten ca minutter. Sett ovnen på 2C. Fjern nettet fra skinken og eventuelt svoren og det meste av spekket. Smør overflaten med sennepsblandingen.


Pakk skinken inn i aluminiumsfolie og stikk steketermometeret inn i den mest kjøttfulle delen av skinken. Legg skinken i ildfast fat eller lignende (med åpningen til steketermometeret øverst) og stek på over- og undervarme ved 1grader til skinkesteken har en kjernetemperatur på grader. Men den svenske juleskinka er noe helt annet enn norsk bayonneskinke. Mindre salt, mer smak, ikke røkt.


Bayonneskinke oppskrift

Ihvertfall synes jeg det. Juleskinke har i grunn ikke noe spesielt med julen å gjøre, annet enn navnet juleskinke, dette er i utgangspunktet da lettsaltet og r. Lag en deilig griljering av sennep, sukker, krydder og strøkavring, og gratiner juleskinken i ovnen. Følg vår trinn for trinn- oppskrift med bilder til gratinert skinke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg