onsdag 29. mars 2017

Menstruasjonskalender

Sandviks utfordrer det kjente og skaper det nye. Her finner du vår menstruasjonskalender. Den er enkel og praktisk å ta i bruk. Last ned appen fra o. Menstruasjonskalender er viktig for å få oversikt over blødningene. Kvinner bør registrere sine menstruasjonsblødninger med angivelse av start og avslutning.


Menstruasjonskalender

Det er da enkelt å få overblikk og registrere og vurdere uregelmessigheter. Lag din egen menskalender og få kontroll over din egen menssyklus. Registrer deg i dag.


Du bør føre en nøyaktig menstruasjonskalender. Skriv opp når hver menstruasjon begynner, når den slutter og når du blør innimellom. Hvor mange egg produserer en kvinne i løpet av livet? Her er alt du trenger å vite om syklusen.


Det er et vanlig fenomen, men det er ikke riktig. Kvinnen må føre en menstruasjonskalender i 6–måneder, dvs. Unge kvinner kan ha lengre syklus uten at det betyr at noe er galt. Mange kvinner har nytte av å føre en menstruasjonskalender.


Ser du at blødningen kommer 12- dager før neste menstruasjon og aldri ellers, kan du regne med at det er en eggløsningsblødning. Hvilke sykdommer kan ligge bak slike blødninger? Man forutsetter at eggløsningen finner sted dager før neste menstruasjon. Den tidligste dagen kvinnen kan bli befruktet, er derfor dager før neste menstruasjon. Med den nettbaserte kalenderen fra o. Basert på dataene du oppgir, beregner kalkulatoren datoen for din neste menstruasjon og din fruktbare fase.


En slik kalender kan hjelpe deg med å holde oversikt over når du forventer den første blødningen, og den kan også minne deg på hvorfor du kan oppleve smerter eller humørsvigninger. En personlig menstruasjonskalender kan alltid rapportere at menstruasjonen begynte å komme feil. Selv om hver kvinnes menstruasjon kommer og går på forskjellige måter, er det generelt aksepterte indikatorer som er konvensjonelt tatt for en fysiologisk norm. Ha en menstruasjonskalender slik at du nøyaktig kan registrere datoene for dine sykluser.


Det kan være ganske alarmerende å vurdere bekkensmerter som følge av kreft i det reproduktive organet. En menstruasjonskalender er et godt hjelpemiddel til å vurdere blødningsmønsteret. Gynekologisk undersøkelse med ultralyd og vevsprøve fra livmorhals eller selve livmoren er vanlig for diagnostikk. Skaff deg en menstruasjonskalender og følg med på når de dagene kommer.


Jeg har som regel et par sånne dager ved eggløsning og kan kansje ha en sånn dag under perioden, aldri utenom de tidspunktene. Ca annenhver uke stemmer jo noenlunde, mens kommer to uker etter eggløsning. WomanLog-appen har nyttige funksjoner som gir oversikt over mens og sykluser. Passion, selvfølgelig, kan uventet, det skjer.


Prevensjonsmidler kan ikke alltid være i nærheten, situasjoner kan være forskjellige. Jeg anbefaler deg å føre en menstruasjonskalender. Da vil du etterhvert bli kjent med din syklus og vite bedre når mensen kommer.


Hvis mensen fortsatt varer når du skal i bassenget, kan du bruke tampong. Men etter dager er den sannsynligvis over. Hvis du skal bruke tampong, lønner seg å prøve litt før den dagen du trenger den i bassenget.


En måte er eggløsningstest som måler et hormon. Andre måter er å regne seg frem med en menstruasjonskalender , undersøke cervixsekret eller måle egen basaltemperatur, noe vi har skrevet om tidligere i forbindelse med en reklamekampanje fra merket Natural Cycles. Ryktebørsen har lenge vært het rundt HTCs kvinnetelefon, som med modellnavnet Bliss skulle være alt det kvinner trengte, med innebygd BMI-kalkulator, menstruasjonskalender og andre klisjeer menn tror kvinner vil sette pris på.


I stedet er HTC Rhyme en telefon designet av kvinner, men ikke nødvendigvis bare for kvinner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg