tirsdag 14. mars 2017

Hvor mange heter

Hvor mange heter

Navnestatistikk og navnesøk på fornavn og etternavn. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet. Si meg hva du heter - så skal jeg fortelle deg hvor gammel du er Publisert 20. Hver og en får sitt navn, ofte etter mye overveielse fra foreldrene.


Her kan du søke på fornavn og etternavn og finne ut hvor mange i Norge som heter dette og hvordan bruken av navnet har vært over tid. Hater ikke barn, men liker de absolutt ikke. Ikke deres feil, men dagens småbarnsforeldre som gjør de til det de er. Vår generasjon av småbarnsforeldre skal på død og liv poppe ut flere barn, og tigger penger på spleis. Hvor mange heter det samme som deg?


Sjekk hvor mange som heter det samme som deg. Se hvor unikt eller vanlig ditt navn er. Her skriver du inn for- eller etternavnet ditt og trykker enter. Det veit jeg med sikkerhet siden det kun er min familie som heter dette til etternavn.


Hvor mange heter

Mange deler etternavn med tusener av andre, mens noen har et unikt slektsnavn som har tilhørt familien i generasjoner. Nå kan du sjekke hvor vanlig ditt etternavn er - ikke bare i Norge, men i hele verden, skriver Independent. Lurer du på hvor mange som heter det samme som deg? Finn detaljerte tabeller med tidsserier, og lag egne tabeller.


Mange bygder ble liggende helt øde og det tok århundrer før folketallet var tilbake på tidligere nivå. Inntektene fra skatt og jordleie falt med nesten påfølgende århundre, noe som rammet den norske staten hardere enn hva som var tilfellet i Sverige og Danmark. Statistikken er en opgørelse af navne for hele befolkningen, der boede i Danmark pr. En aldri så liten tråd fra meg.


Hvor mange heter

Så hvor mange heter det samme som deg? I følge ssb har (minst en siden jeg lever) mitt namn. Da vi snublet over navnet Ophelia syntes vi begge det var kjempefint(!!!), og jeg har aldri møtt noen som heter det. SSB-oversikt Logg inn for å følge dette. Hest er en dyreart i familien hester, som holdes som husdyr.


Alle dagens hesteraser nedstammer fra den utdødde villhesten tarpan. Hester har en enestående tilpasningsevne og finnes nå som husdyr i nesten alle land. Dette skyldes dels at det er mer krevende å tilpasse seg et kaldere klima, dels at mange arter ble utryddet under siste istid og ikke har klart å gjenerobre det tapte.


Hvor mange heter

Fjellkjeder og andre barrierer bidrar til det siste. I store deler av Europa er mange av de største artene utryddet. Tennene er egentlig en rest av et hudpanser som dekket hele kroppen hos menneskets forfedre blant urfiskene. I løpet av utviklingen fra fisk til padder og krypdyr og videre til fugler og pattedyr er dette panseret etter hvert blitt borte.


Utenom svensker (ca. ) lever det finner ( ) og samer i den nordlige delen av landet. I den nordlige delen av Sverige lever et lite antall samer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg