tirsdag 28. mars 2017

Strandtelt baby

Spar opptil på våre outlet sider i dag! Gratis frakt fra 6kr. Check out For The Baby. Funker fint på stranda, men som flere andre nevner er det et spetakkel å få slått det sammen.


På har produsenten lagt ut en How to fold-video som viser hvordan teltet skal slås sammen.

Vi har et stort utvalg med blant annet barnevogner, bilstoler, klær til barn og baby , produkter til mor, mengder av inspirerende interiør, leker, babyustyr og mye mye mer. En praktisk, unik og stilfull strandbag som tilbyr effektive løsninger. Alt innen barneutstyr.


Kjente merker som Emmaljunga, Besafe, Maxi Cosi, Voksi og mye mer. Kvalitet til rett pris. Trygg handel både i butikk og nettbutikk.


I tillegg til UV-beskyttelse er innsiden av teltet utstyrt med to praktiske oppbevaringslommer.

Barn og Baby er en norsk nettbutikk med fysisk butikk på Teie i Færder kommune (gamle Nøtterøy kommune), ca km fra Tønsberg sentrum. Vi er en landsdekkende kjede med over butikker. Babyutstyr er mye mer enn bare en barnevogn.


Finn alt fra små detaljer til komplette soverom hos oss. Barneklær fra Molo, Mini Rodini og Ralph Lauren er noen av de merkene som du finner hos oss på Babyshop. Vi har også stellevesker og organiske baby klær fra merker som Skip Hop, OiOi og Bugaboo. Search For The Baby.


Clas gir års garanti. Vi er stolte over våre produkter og det er viktig for oss at du som kunde blir fornøyd. Derfor gir vi års garanti på de aller fleste av våre produkter, med unntak av forbruksvarer, og i visse fall opp til hele års garanti. Uv strandtelt baby. Stellevesken Baby Chic er en praktisk stelleveske med mange rom og lommer.


Den leveres med masse tilbehør og kan lett bæres over skuldren eller henges på vognen. Norges største baby - og barneutstyrskjede. Tilbake til toppen.

Mulitfunksjonelt UV-telt med basseng for de minste! Et multifunksjonelt skyggetelt med basseng fra Ludi som har popup-funksjon. UV-beskyttelse med UVbeskyttelse gjør deg trygg på at barna er beskyttet mot solas farlig stråler på varme sommerdager. Legg til Kjøp og Hent.


Klesplagg og telt med UV-beskyttelse beskytter barna, og her finner du UV-ustyr fra kjente merkevarer. Strandtelt med Anti UV og babybasseng. Smart og praktisk skyggetelt med bunn som kan fylles med vann og brukes som pool, så barnet kan sitte i le for solen og plaske med vann. Mål: ca 1x 1x 1cm. Noen erfaringer med dette?


Evt hvor får man kjøpt det? Popup Anti-UV telt med UV beskyttelse 50. En helt vanlig T-Shirt har UV beskyttelse 6-11.


Med et soltelt med høj UV beskyttelse kan du nyde solen og samtidig have mulighed for at søge skygge når solen er stærkest. Beskytt din baby mot solens strler, regn, sand og vind. Du kan også skærme af ved tøj- og bleskifte og opnå læ mod sandfygning på stranden. Med et pop-up strandtelt til både baby og større børn kan du beskytte dig selv og dine børn.


Telt til envher tur – og til hele familien! Ditt valg av telt er helt avgjørende for hvor vellykket turen eller ferien din blir. Med en vann- og vindtett duk over hodet og solide plugger i bakken, så har du det optimale utgangspunktet for en god nattesøvn og høy komfort. Hos oss finner du alt barnet trenger!


Størst på barnevogner, bilstoler, utetøy og ullklær til barn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg