mandag 6. mars 2017

Morsomme rim dikt

Et par stinkende reinsdyr i stallen, og en smålubben nisse i hallen, et iskaldt og snøfullt vær, endelig er julekvelden her. Nå som solen endelig har snud er det mer opphold og mindre slud snøen som smelter er våt og kram, og fjorårets hundedritt kommer endelig fram. Trenger eit morosamt Dikt til onsdag 11. Skriv inn svar med Roser er røde dikt osv.


Komiker Pernille Sørensen debuterer med humoristiske dikt for barn.

Tubaluba er full av rare og morsomme barnedikt om alt det viktigste i livet til. Jeg fikk hennes samlede dikt som 16-åring og synes de fortsatt sier oss. I dag er siste mulighet til å skaffe seg Vi skriver dikt og rim med rabatt. Et sted for dikt , rim og regler for små og. Innlegg om Morsomme dikt skrevet av esalen.


Jaja, Eivind Salen. Det er den eldre utgaven av deg som skriver.

Barn elsker regler, dikt og vers som rimer. Kos dere i lag med regler, rim og vers dere finner her! Mange av disse reglene husker jeg fra jeg selv var liten, og barn elsker rim og regler :) REGNEVÆR!


Det drypper og drapper og spruter. Rim i busk og rim i trær, rim i denne sangen her. BUKKENE BRUSE VAR LEI AV OG TRIPPE!


Bukkene Bruse var lei av og trippe og trampe på broen: Å la oss få slippe! Til seters til seters å gjøre oss fete, se hvordan vi eser, for mye å ete! Morsomme sitater, ironiske vitser og dumme forsnakkelser om det aller meste. Smil til verden, og du får en støvel i trynet. Smil igjen, og du har et nytt par!


Morsomme dikt Sitater om kjærlighet Navnedag dikt Bursdagsdikt Dikt Imants Ziedonis Julehilsen Nyttår dikt Kjærlighetsdikt Maxims of Life Bursdag hilsen i russisk. Brente pølser og lunken øl og en kropp som er så inderlig støl, strandløven er utslitt etter en ekstra lang sommer, lage mat og flexe muskler til alle som kommer. Antagelig ville jeg likt å kjenne deg bedre enn jeg gjør, du år gamle utgaven av meg selv.


På denne siden har vi samlet både stemingsfulle og morsomme juledikt.

Kanskje har du lyst til å bruke de i årets julekort? Dersom du heller ønsker forslag til en kort tekst til julekortet, kan du finne dette på denne siden: Tekst til julekort. I boka er det mange morsomme dikt.


Et dikt handler om en frosk som begår et banktyveri. Det var kule bilder som var morsomme å se på. Diktene var på rim og hvis du har lyst til å ha det morsomt kan du lese boka.


Lesernes beste dikt - stem på din favoritt (VG Nett) På ett døgn sendte VG Netts lesere inn over 7dikt. Vi har plukket ut de beste. Mannen min hadde laget et dikt til min 40-årsdag som såret meg uendelig mye. Han sier selv at det var et mislykket forsøk på å være morsom.


Det verste var jo at begge våre familier var til stede da diktet ble lest opp. Heldigvis har vi så små barn at de ikke fikk det med seg. Første verset var kj. Nedenfor har jeg samlet noen fine Bryllups Dikt og Gode Ord som kan brukes til Brudeparet og Bryllups. Bryllupsdager, bryllupsbilder, bryllupsfest, bryllupsgratulasjoner, bryllupshilsen, bryllupsinvitasjoner, bryllup jubileum, bryllupskort, bryllupspynt, bryllupstips, bryllupsvers.


Morsomme visdomsord til konfirmanten… Tenåringer klager alltid på at det ikke er noe å finne på, for deretter å tilbringe hele natten utendørs med å gjøre nettopp det. Bob Phillips Vi blir egentlig aldri voksne… Vi bare lærer oss hvordan vi skal opptre blant folk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg