torsdag 9. mars 2017

Intim barbering

Her finner du info om metoder, og risikoer ved å fjerne kjønnshårene dine. Humørsvingninger og mensensmerter? Lær om din første mensen her! Finn informasjon her! Få oversikt over din menssyklus.


Intim barbering

Lær deg mer om mens og din syklus. Se våre produkter til intimbarbering og intimvask her. Gode råd etter intimbarbering. Vasking og barbering fjerner også noe av hudens naturlige fettstoffer, bruk gjerne litt tid på å pleie huden i intimområdet etter barbering – det kan gi et bedre resultat. Spray det barberte området med en beroligende kildevannspray og la det tørke.


Bruk av riktig type apparat er det første (og viktigste!) steget til raskere og sikrere intimbarbering. Et annet knep er at varmt vann i dusjen får hårstråene til å svelle, slik at de blir enklere å barbere vekk. For deg som har mange tykke hår å fjerne kan det imidlertid være enklere å groome når du er helt tørr. Noen elsker den, andre kan ikke fordra den, men epilatoren er en tredje mulighet for intim hårfjerning.


Akkurat som med intimbarbering er det viktig at utstyret er skikkelig rengjort før du bruker det. Dette gjøres for å hindre inflammasjon og utslett. Bruk av epilator til underlivet gir best resultater for deg med tynnere hår nedentil.


Asan ShowerShave for intimbarbering. Den kremete konistensen er spesielt tilpassert intimbarbering og passer til både normal og sensitiv hud. Fyldig skum gir en komfortabel barbering slik at huden blir glatt og silkemyk. Sådan udføres en intimbarbering ! Vælg en barbermaskine af høj kvalitet – gå efter en barbermaskine af høj kvalitet fremfor en billig, da de billige modeller (typisk efter kort tid) forårsager rødmen, rifter, ømhe små blærer eller andre symptomer, der forbindes med skægpest. Det er ikke lenger uvanlig å diskutere metoder og dele erfaringer man har rundt intimbarbering.


Et problem er at mange av diskusjonene kan ha bakgrunn i ulike myter som florerer på og utenfor Internett. Unngå sjenerende plager ved å følge disse enkle tipsene. Foreslå intimbarbering for partneren - Det beste er kanskje å spørre partneren din direkte, om ikke dere skal prøve intimbarbering.


God sex er myntet på god kommunikasjon dere imellom, det er viktig og riktig å diskutere ting istedenfor å bare gjøre det. Altså, jeg liker å være glattbarbert nedentil, men det er jo umulig å være det til enhver tid. Hvor nøye er menn på dette, ifht sex?


Er det skikkelig turn-off med litt stubber liksom? Og så er det disse røde nuppene, da, som aldri helt forsvinner. Mange opplever utslett, irritasjon og røde prikker etter intimbarbering.


Les mer om det her! Her er våre beste råd for å unngå dette. Kviselignende utslett eller røde prikker i de barberte områder er som regel betennelser i hårsekkene som hårene vokser i. Gents - Størst sortiment innen mannlig livsstil. Alt du behøver innen barbering , skjegg, bart og hudpleie.


Her kan du se Vitusapotek sitt utvalg produkter til imtimvask og intimbarbering. Intimvask og intimbarbering. Til intimvask anbefaler vi milde såper og intimservietter som er tilpasset underlivet, som bidrar til å bevare den naturlige balansen. Det viktigste, og kanskje der mange gjør feil ved intimbarbering , er at de barberer mot hårene og ikke med.


Samtidig bytter man ikke blad i høvelen ofte nok. Det er mange som får betennelser og inngrodde hår av å barbere mot hårenes retning og ikke me eller på grunn av bakterier som lever på huden eller på barberhøvelen. Her vil du blant annet finne ulike kremer, som kan brukes til fjerning av hår på blant annet rygg, bryst, armer, ben og armhuler. Da en stripper delte sine beste tips for hvordan få en feilfri intimbarbering på Reddit, gikk det viralt, skriver Daily Mail. Tipset ble lagt ut for to år siden, men har siden den gang dukket opp en rekke andre steder.


Kvinnen har arbeidet som eksotisk danser i fire år, og forklarer at hun ordner seg der nede hver dag. En del velger en såkalt brasiliansk voksing på salong og fjerner alt hår, andre fjerner håret ved bikinilinjen eller stusser lengden på håret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg