fredag 17. mars 2017

Gode ord til en kollega

Her finner du ord som passer til en bestevenn. Skal du holde en tale, eller vil du bare bli inspirert? Da begynner jo snart julebordssesongen og i den forbindelse skal vi på et ark skrive ned et positivt ord om hver kollega. Men allikevel syntes jeg dette er vanskelig for vil jo gjerne bruke andre ord enn snill og grei osv.


Skal du skrive en hilsen til en kollega som slutter i jobben? Da kan vi hjelpe deg med teksten.

Vi vil også komme med et par forslag til hva du kan skrive på kaken til en som skal slutte i jobben. Vennskap er sterkere en du tror Et vennskap gjør livet lettere en du tror. En venn er til å stole på, hvor som helst når du trenger dem.


Men av og til så kommer det onde mørke dager der du trenger en venn. Vi har en kollega som går av nå snart. Jeg har ansvr for å kjøpe gave og skrive kort.


Takk for samarbeidet og lykke til i pensjonisttilværelsen? Som dere skjønner så er det første gang jeg skal skrive et sånt kort. Blir glad hvis noen h.

Da har du kommet på riktig sted. På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva man kan skrive på kortet til pensjonisten. Se også ord om kjærlighet.


Kanskje forklarer disse ordene noe av den norske kulturen og de norske verdiene? Dette er ti norske ord som ikke lar seg oversette til andre språk. De ferskeste innenriksnyhetene.


Hold deg oppdatert med ABC Nyheter. For å trives på jobben trenger du gode kollegaer som du liker å jobbe med. Denne faktoren topper ofte lister over hva som bestemmer valg av arbeidsplass.


Bemanningsselskapet Skills Survey har sett nærmere på dette. Men hvordan fungerer en god kollega ? De kjenner til en verdifull visdom, med velmenthet og klokskap i. Og de vet om de fleste gode rå som et medmenneske kan gi. Umulig er et ord som kun finnes i idioters ordbøker.


Hvis de blinde leder de blinde vil alle ende i grøfta. En leders oppgave er å ta folk fra der de er til der de aldri har vært. Det er alltid hyggelig å få med seg noen gode ord i sekken på vei hjem!


Til deg fordi du er både tøff og grei.

Tips oss gjerne om flere tekster ved å bruke kommentarfeltet nederst på siden. Siden vi er omtrent like gamle trenger vi ikke snakke mer om alder. Gratulerer med nok et spenstig tall i samlingen din.


Gode venner husker bursdagen din, men glemmer alderen. Nå er det din tur til å feire at det er lenge siden du ble født. Vinen gjør underverker. Morsomme sitater, ironiske vitser og dumme forsnakkelser om det aller meste.


Smil til verden, og du får en støvel i trynet. Smil igjen, og du har et nytt par! Livet har staket en vei for deg - og denne vei skal du vandre. Noen trenger din gode tanke. Du har tusener smil i ditt hjerte Spre dem å stier du går.


Du skal dele ditt bugnende bord. Rekk hendene frem i ømhet. Stryk dem over mitt hår. Jeg trenger din gode trygghet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg