fredag 31. mars 2017

Post åpningstider

Velkommen til Posten. Her kan du spore pakker, melde adresseendring, finne priser og postadresser. Nye tjenester gjør hverdagen enklere. Finn ut hvor det er postkontor, Post i Butikk, bedriftssenter og røde postkasser. Se åpningstidene og innleveringsfrister.


Om du trenger å få tak i oppbevart post under oppbevaringsperioden, bestill utleveringen på Min adresse to virkedager i forveien.

Du trenger referansenummeret som du finner på ordrebekreftelse. HEI, Ha furaha migale jeg børe dere å sonde mine breva comme fra svare Stockholm. Karita Jørgensen 15. Vår postkasse er merket Varden barnehage.


Håper at postbudet kan legge posten i rett postkasse. At dere ikke klarer å oppgi åpningstider for nyttårsaften dager i forkant, er en. Posten Fjellhagen Post i Butikk, Extra Austadveien Hei, Kan man veksle. På min side kan du gjøre endringer i din profil, spore og sende pakker.


Postkontoret på Grønlands Torg hjelper deg med post og banktjenester.

Vi kan også levere valuta når du skal ut og reise og vi selger kontorrekvisita og bøker. Når du skal sende noe til inn eller utland er du hjertelig velkommen til informasjon og beste og sikreste måten og sende det på hos oss. Vi har minibank og utleie av postbokser.


Denne siden bruker informasjonskaplser for funksjonalitet på siden og for anonym statistikk. Les mer om informasjonskaplser og personvern i vår personvernernærklæring. Noen butikker og virksomheter har åpningstider som avviker fra senterets ordinære åpningstider. Se butikkoversikt for butikkenes åpningstider. Her finner du en oversikt over alle DNBs kontorer i Norge, åpningstider og hvilke tjenester kontorene tilbyr.


Forvaltning - førerkort, våpen, tillatelser og bevilling. Samtlige søknader sendes enten på mail: post. E- post : Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser.


Du må aktivere javaskript for å kunne se den. I tillegg åpner mange av våre butikker i gateplan og i plan tidlig om morgenen, slik at du får anledning til å handle på vei til jobb. Nedenfor finner du en oversikt over de butikker, kiosker og serverings-steder som har avvikende åpningstider ift kjøpesenterets kjernetid. Garderobene er åpne i en halvtime etter bassengene stenger.


Container leier du hos vårt datterselskap Retura Shmil. Trykk på lenken under for å komme til bestillingsskjema. Leie container privat.

Vi dekker avbestillinger av reiser til Hubei-området frem til 15. Ta først kontakt med reisearrangør for ombooking eller refusjon av reisen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg