tirsdag 14. mars 2017

Røde prikker på hendene

Klikk på lenkene for å se bilder av de forskjellige utslett. Røde hunder: Et utslett med lyserøde prikker kommer til syne først bak ørene og i hodebunnen. Utslettet sprer seg til ansiktet, halsen, overkroppen, armene og beina i løpet av et par dager. Sitter på do og ser små røde prikker , blod i utfloden. Røde prikker på penishodet og smerter i testikkel, hva er dette?


Har prikker på undersiden av penisen, og røde prikker der også, hva er dette? Om kveldene helst når jeg står på badet å ordner meg så begynner beinet mitt plutseli. Har fått røde prikker , akkurat.


Blir du litt bekymret når du ser at du stadig får flere røde prikker på huden? Mange oppsøker hudlege fordi de lurer på det samme. Jeg er en gutt på år som har sånne små røde prikker på hånda?


For noen år tilbake, 3-4år så hadde jeg ingen av de! Flekkene er inne i huden, og de er VELDIG små, men MANGE! Huden er svært kløende samtidig. Vanligvis oppstår kontakt dermatitt om noen - eller provocateur - allergen( f.eks, en detergent) med huden på hendene. På den andre hånden er det også tre prikker ved en knoke og en bak en finger, og det er to under en fot.


Jeg har i noen år no opplevd perioder med små røde prikker som bare kommer på venstre armen i område der man tar blodprøve fra. Jeg har ikke symptomer i tillegg til prikkene, men har merket meg at de plutselig har begynt å komme litt på innsiden av lårene også i de. Edit: På oversiden av hånda) La merke til at jeg nå har røde flekker på hånden (ikke prikker ), men kjenner ingenting der, kun røde områder, og de er heller ikke hovne eller fyldige som byller er. Alle artikler i NEL og på NHI. Dersom du er syk eller trenger medisinsk hjelp av andre grunner, bør du oppsøke lege.


NHI er uten ansvar for innholdet på eksterne websteder det er lenket til. Det kan være eksem, vorter eller medfødt hudforstyrrelse. Dette kan du få bedre svar på hvis du ber en.


De bør ikke opptre i stort antall på et bestemt område. Røde flekker på huden bør ikke føre til ubehag. Hvis de gjør vondt, klør eller plager deg på andre måter, bør du oppsøke lege. Hvis det å berøre dem forårsaker blødninger, dra til en hudlege. Vær oppmerksom på farge og form.


Men at barn får røde prikker på huden, er ifølge Annette Resch, privatpraktiserende barnelege og spesialist i pediatri ved Doktor Barnego ganske vanlig: - Barn har meget reaktiv hud og en ser raskt merker og røde prikker av ymse slag på huden deres. Avhengig av alder, vil barn lett få prikker på huden av ulike årsaker, sier Resch. Det kommer i form av rde flekker som prikker og. Hnd-, fot- og munnsykdom Vitusapotek Sykdommen smitter lett og er vanligst p vren og hsten. Deretter kommer det utslett i form av sm prikker , vanligvis frst p magen.


Det første man må gjøre er å få avklart en sikker diagnose for å gi råd om behandling. Vanlige årsaker til utslett på armene. Det er en lang rekke ulike årsaker. Keratosis pilaris: Kjennetegnes av røde nuppete prikker på baksiden av overarmer og noen. Tenkte jeg skulle se hvordan det var imorgen så tenkte ikke mer over det, og idag har har det spredd seg mer.


Har også fått føttene, og det klør veldig. Forslag til ting jeg kan gjøre som hjelper. Glatt hud Hudforandringer p fingre, hender og i noen tilfeller p underarmer og.


Hud og kropp - Apotek Hos finner man denne typen eksem p hendene (hndeksem) siden det som regel er. Noen ganger fr barnet ogs blemmer p hendene og fttene. Psoriasis: Hudsykdom som rammer ca.


Vanlig årsak til vedvarende skjellende utslett på leggene. All informasjon på NHI.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg