tirsdag 19. november 2019

Julekort dikt

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Det er mulig å ønske god jul på så mange måter, også gjennom et dikt ! På denne siden har vi samlet både stemingsfulle og morsomme juledikt. Kanskje har du lyst til å bruke de i årets julekort ? Dersom du heller ønsker forslag til en kort tekst til julekortet, kan du finne dette på denne siden: Tekst til julekort.


La alle problemer bli små og forsvinne.

La dagene som kommer bli gode og fine. God jul til deg og dine. Det e ikke pakka og mat som e bæst.


En god jul ønskes deg og dine Flere som har dikt til å ha på julekort ? Anniversary Baby Birthday Book Card Brudeparet: Dikt og Ordtak Bursdag: Dikt og Visdomsord Car-fire Cards for men Center Step Card Chocolate Card Christmas Circular Side Step Card Clean and Simple Confirmation Congratulation Criss Cross Card Diamond Fold Card Diaper Fold Card Door Hanger Double Frame Card DT Kenny K Krafty Girlz DT Kort O Mania. Hva skal en skrive? Om en lager kort selv, er det mange flotte stempel, med dikt og ord.


Julekort Et personlig julekort er kanskje den enkleste og fineste julehilsenen du kan gi! Nå kan du gjøre årets julehilsen ekstra personlig ved å ha egne bilder trykket på julekortene du sender til familie og venner.

Her kan du velge mellom det klassiske julekortet, foldekort eller postkort av ulik størrelse. Det er kanskje ikke nødvendig med julekort til de du treffer til daglig. For å spare litt ti sier Roalkvam at julekort og bilder godt kan være masseprodusert.


Bilder av barna er alltid kjekt! Da kan vi følge med hvor store de har blitt. Leter du etter sitater om jul? Da har du kommet til riktig sted. Disse sitatene kan for eksempel passe fint på et julekort.


Se også: Tekst til julekortet Juledikt Julesanger. Trenger du et godt sitat? Lag julekort ut av fjorårets juletre eller ribbemiddag. Julekortene sender vi jo ofte til slekt og venner vi ellers ikke har så mye kontakt med.


De setter sikkert pris på å få se barna vokse til. Et julekort med bilde fra året som har gått er en glede å motta. Har skrevet det Og da var det liksom ikke mer å si, og halve kortet er tomt.


Har et par til i samme kategori, og vil liksom bare fylle ut med noe. Fant noen fine dikt om jul på det juleforumet Lillemus linket til (det fantes altså ), men de handler om vennskap og famile og sånt, det er det jeg må unngå. Vil du skrive noe mer enn bare god jul og godt nytt r uten bli for personlig, s kan et dikt vre lsningen til julekortet.

Tekster og dikt til spesielle anledninger. Julekort er straffen man hvert år pålegger seg,. Sender dere en juleklem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg