onsdag 20. november 2019

Svinestek bog

Surret svinestek fra bog , også kalt bogstek, brukes og tilberedes på samme måte som skinkestek. Spennende tilbehør. Tradisjonen tro serveres svinestek som oftest med saus og poteter, men du kan i grunnen ha alt mulig av tilbehør. Bli inspirert av det asiatiske kjøkkenet, eller bruk masse gode rotgrønnsaker, forskjellige rotmoser, appelsinkokte gulrøtter, sennep og honning, fiken og mandler, sier Teigen begeistret. Følg vår oppskrift på skinkestek med trinn-bilder.


Svinestek bog

Svinestek av bog med sprø svor ! Servert med sopp, bacon og epler Fastelavn er et ord som stammer fra det nedertyske ordet for kvelden før fasten. Saus til svinestek Brun smør og mel, rør hele tiden. Sil stekesjyen og spe med den.


Tilsett rødvin og la sausen koke uten lokk i minst minutter. Smak til med salt, pepper og sennep. Tilbehør til svinestek Del eplene i to, ta ut kjernehusene og kok eplene i vann med litt sukker.


La sviskene koke med de siste minuttene. Kommer du over et fint kjøttstykke i butikken, legg det i kurven og lag en deilig svinestek til lørdag- eller søndagsmiddag. I dag skal kjøtt helst være biffer eller medaljonger, men vi slår et slag for go gammeldags stek. Saftig og mør svinestek. Stek er søndagsmiddagen over alle søndagsmiddager.


Les videre hvordan du lykkes med å få et saftig og mørt resultat hver eneste gang. Alt du trenger er en god porsjon tid. Med de siste års overproduksjon av svinekjøtt her til lands, kan du finne fersk svinestek til rundt kroner kiloen i mange forretninger. Leser så mye forskjellig om hvordan jeg skal tilberede den. Trenger hjelp til en idiotsikker oppskrift.


Svinestek bog

Noen steder står det at den. Har steketermometer. Jeg har en surret svinestek. Det står at den skal stekes til grader kjernetemperatur på 1grader. Tilbehøret skal helst bli ferdig ca samtidig med steken.


Videre står det krydres før steking. Med saftig kjøtt, sprø svor, tykk brun saus, epler og svisker blir dette et måltid som samler familien rundt bordet. Skinkestek er søndagsmat, mormormat og tradisjon.


Det er få retter som faller like mye i smak som en saftig skinkestek med sprø svor og godt tilbehør. Pass bare på å la steke hvile i minst minutter før du skjærer den opp i skiver slik at den beholder all sin saftighet. Her har vi lagd skinkestek men ikke helt som oppskriften her. Vi brukte en slik surret juleskinke som bare skal kokes, og sammen med rester av svinestek fra en tidligere middag ble det jo bra for det.


Som dere ser har jeg min favoritt rødkål ved siden av, men dette er valgfritt. Vær med på å gjøre oppskriftene våre enda bedre! Kom med dine tips og ideer til forbedring her.


Svinestek bog

Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Men høsten, vinteren, og ikke minst juletider er høysesongen vår. Her er noen tips og triks om hvordan å få til en bra stek. Krydre steken dagen før om du har tid. Gni godt inn salt og pepper på hele steken.


La den stå i kjøleskapet med plastikk rundt. Vi har oppdaget at du blokkerer annonser. Vi i Godt hadde satt stor pris på om du hvitelister oss slik at vi kan finansiere vår journalistikk med reklame og fortsette å være en gratis nyhetskilde.


Skjær langsgående kutt litt dypere enn midten av steken. Fyll så med hakket hvitløk, salt, pepper og svisker. Klem så sammen steken slik at den kan surres sammen som en vanlig surret svinestek. I noen tilfeller pr porsjon.


En av ingrediensen det søkes mest på av 'Norges befolkning' er skinkestek, skinkestek av bog , skinkestek med ben eller svinestek. Klikk på varen for å se mer. Her har jeg samlet oppskrifter på tilberedning og servering av skinkestek, samt oppskrifter på bruk av rester av skinkestek.


Det ligger link til oppskriftene i navnet på retten. Vennligst la dette feltet stå tomt. Få nyheter og oppskrifter rett i innboksen din!


Ditt navn og e-post vil aldri bli publisert eller delt med andre. Legg den over i en ildfast form. Skrell og kutt grønnsakene i store biter og brun dem i samme panne som steken sammen med hele hvitløksfedd.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg