mandag 11. november 2019

Tykk hvit utflod

Det vil si at jeg har ikke masse utflod i trusa. Men om man tar en finger i skjeden så kommer det masse hvit , tykk utflod på fingeren. Ved soppinfeksjon er utfloden tykk og hvit , men den har i tillegg karakteristiske cottage cheese- liknende klumper. Samtidig kløe, brennende følelse og samleiesmerter er vanlige.


Jeg kan spyle skjeden, og. Skjeden og skjedeåpningen kan være rød og hoven. Bakteriell vaginose gi gråhvit utflod med fiskelukt, men ellers ingen andre plager. Hvor mye utflod en kvinne har er helt individuelt. Utfloden varierer også i forhold til menssyklusen.


Du har gjerne mer utflod rundt eggløsningen. Utflod er vanligvis blank, men kan bli hvit eller lysegul når den kommer i kontakt med oksygen (altså når den havner i trusen). Den har ingen klumper, og en frisk, litt syrlig.


Det er som du sier normalt å ha utflod. Dersom du har konstant tykk hvit utflod kan det være greit å få sjekket dette. Ledsages av sårhet og kløe.


Du kan også bli rød rundt skjedeåpningen og i skjeden. Trikmonasvaginitt (seksuellt overførbar betennelse): - Utflod blir gulgrønn, tyntflytende og skummende. Liten hudflik i underlivet og hvit tykk utflod , hva kan dette være? Har fått brun utflod etter sex, er det normalt?


Hadde sex med kondom. Fikk brun utflod noen dager etter. Mange forveksler bakteriell vaginose med soppinfeksjon, men en soppinfeksjon kjennetegnes ofte blant annet ved sterk kløe og grynete utflod som vanligvis ikke lukter. Les mer hos Apotek 1. Skjedeveggene består av slimhinner som ligger mot hverandre. Væsken som skilles ut fra livmoren og fra kjertler i skjedeveggen danner det vi kaller utflod og gjør bl.


Alle jenter har utflod , men mengden kan variere fra jente til jente og fra alder til alder. Men nå har jeg fått en mer hvit tykk utflod som lukter vondt, men det lukter heller ikke fiske aktig. Hva skyldes denne ‘ utflod overgangen’?


Tykk hvit utflod

Sopp er den nesthyppigste årsaken til utflod. Den viser seg som en hvit , tykk utflod med en konsistens som hytteost. Ofte er det også irriterte slimhinner i skjeden og svie, kløe og rødme omkring skjedeåpningen. Det kan også være svie ved vannlatingen. De fant kun sopp og ga meg resespt på diflucan.


Etter jeg var ferdig med både diflucan og canesten ble symptomene på sopp bare enda verre. Min er også tykk og gulaktig, mot hvit og tynnere tidligere. Men den tykke gule kom ikke før etter ikm.


Barn i magen Gravid 1. Logg inn for å følge dette. Strekkbart og tykt liksom. Ok, beklager detaljene. Symptomer på sopp i underlivet er ofte kløe, svie eller smerte ved sex.


Kvinner merker gjerne at de kan få tykk , hvit og illeluktende utflod ,. Sjekket for klamydia og har ikke det. Ingen kløe eller andre spesielle plager, litt smerter i magen - venstre side nesten en gang i blant, men legene trudde det var stress. Skal sjekkes for det nå. Er det normalt med hvit litt tykk utflod , eller er det tegn på sopp eller noe annet?


Tykk hvit utflod

Mengde utflod varierer fra jente til jente og kvinne til kvinne. Noen har så lite at de føler at ikke har noe, mens andre kan ha ganske mye. Det finnes ingen måter å stoppe en utflod på. Har du mye utflod , så har du det.


Utflod fra skjeden som lukter vondt, klør eller kommer i unormale mengder er ikke normalt og kan skyldes blant annet infeksjon eller betennelse. I vår veiviser kan du lese mer om ulike årsaker til unormal mengde utflod og når du bør ta kontakt med lege. Utflod og skjedebetennelse (skjedekatarr) Hva er utflod - og hva er normalt?


Tykk hvit utflod

Utflod er oftest gulfarget eller melkehvit, og forekommer i alle aldre. Rundt prosent av alle fruktbare kvinner synes utflod er plagsom og bruker daglig truseinnlegg eller bind.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg