onsdag 6. november 2019

Julekort tekst

Ny sesong,nye designer. Lag julekort med egne bilder,konvolutter inkl. Hevet og reflekterende folie med et elegant anstrøk. La alle problemer bli små og forsvinne.


La dagene som kommer bli gode og fine. God jul til deg og dine.

Det e ikke pakka og mat som e bæst. Tekst til julekort – Stor samling av tekstforslag som passer til julekortet. Skal du sende julekort , og er på. Her er noen tekster med inspirasjon til julekortene.


Har du forslag om flere tekster til julekort så tips oss gjerne. Hver julekort tekst har sin egen overskrift, så du hurtigt kan kigge siden igennem og finde den helt perfekte tekst til dit julekort. Vi håber, at du kan bruge vores ideer til, hvad en julekort tekst kan indeholde.


Find en god julekort tekst og send kortet afsted med det samme!

Så hvad skriver man? For å spare litt ti sier Roalkvam at julekort og bilder godt kan være masseprodusert. Bilder av barna er alltid kjekt! Da kan vi følge med hvor store de har blitt.


Men skriv gjerne et par linjer med en personlig tekst. De burde egentlig lage et eget juleforum her. Er det noen som har noen forslag til standardfraser på julekortene. Det er noen jeg ikke ønsker å være personlig til, men som allikevel må få en hilsen.


Finns det noe vers av julesang el som passer? Trenger hjelp - Åpent forum. Last opp yndlingsbildet ditt og lag spesielle, egendesignede julekort som du kan sende til familie og venner. Inspiration til tekst i julekort.


Nedenfor er forskellige mere eller mindre almindelige julehilsner til inspiraition. Det er helt i orden at kopiere teksten ind i bestillingen, hvis der en en tekst som kan bruges. Med ønske om en glædelig jul og et lykkebringende nytår.


Noen som har forslag til tekst man kan skrive på julekort ? Er så kjedelig med bare god jul og godt nyttår.

Julekort Et personlig julekort er kanskje den enkleste og fineste julehilsenen du kan gi! Løft frem de hyggelige minnene ved hjelp av julekort fra Vistaprint! Nå kan du gjøre årets julehilsen ekstra personlig ved å ha egne bilder trykket på julekortene du sender til familie og venner.


Her kan du velge mellom det klassiske julekortet, foldekort eller postkort av ulik størrelse. Alle våre motiv og tekstforslag finner du i brosjyren vår. Julekortene trykkes som et 4-siders kort på glanset papir i format 148×1mm, og hvite konvolutter medfølger.


På innsiden plasserer vi ønsket tekst og logo. Du kan velge en forhåndsskrevet tekst fra oss, eller skriv din egen hilsen. Leder du efter en god tekst til et julekort ? Du er kommet til det rigtige sted. Vi har samlet mange julehilsner, der kan passe i et julekort.


Et søtt julekort med bilde eller et originalt og fantastisk nyttårskort – her finner du garantert noe som passer for din smak. Det er utrolig enkelt å lage egne julekort : velg et fint design, legg til bilder og tekst – ferdig! Gullkorn til ettertanke, eller kanskje som inspirasjon til tekst på julekort og presanger.


Julen gir oss muligheten til å stoppe opp og reflektere over de viktige tingene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg