torsdag 7. november 2019

Sopp under armene

Hos barn med bleieutslett kan sopp trenge gjennom huden og forårsake soppinfeksjon. Candida utslett på kroppen. Kan skyldes uttalt svetting, bruk av antibiotika, immobilitet som gjør at hudfolder lukker seg over hud. Tilstanden er vanligst blant personer med diabetes som ligger i sykehus.


Jeg har hatt utslett under armene i ca. Sopp er en ganske vanlig lidelse og det er ikke sikkert du trenger Canesten for bli kvitt soppinfeksjonen. Ringorm i lysken og underekstremiteter ses nesten. Nesevingene, baksiden av rene, brystbeinet, lysken og noen ganger under armene.


Kroppen, som under armene , i skrittet, under brystene og i hudfoldene p buken hos. Hudirritasjon under armene kan skyldes en soppinfeksjon, som kutan candidiasis, som beskrevet av National Library of Medicine. Armhulene er fuktig og varm og sopp kan trives og blomstre i dette området. Hvis du kan, slutte å barbere utslett-pepret under armene for en uke eller to, slik. Denne formen for utslett er vanligst på brystet, på.


Hudsopp trives i varme og fuktighet. De finnes i huden og kan noen ganger kan de føre til utslett hos mennesker med sensitiv hud. Det finnes mange andre hudsykdommer som kan misoppfattes som sopp , blant annet psoriasis ved utslett på negler, hender, føtter og i hodebunnen. Det er en lang rekke ulike årsaker. Det første man må gjøre er å få avklart en sikker diagnose for å gi råd om behandling.


Husk at sopp kan være smittsomt, noe som vil si at din partner kan få det uten at han vet det selv. Derfor er det viktig at partner behandles samtidig som du selv behandler deg. Jeg var selv plaget med sopp jeg aldri ble kvitt. Gutter kan behandles med canesten krem. Og kan det skade å bruke canesten dersom det viser seg at det ikke er sopp ? Jeg skal til legen i morgen uansett, men har begynt å prøve med canesten i dag for å se om det bedrer seg.


Sopp under armene

Det trekker seg iallefall fort inn i huden om det har noe å si. Sopp liker seg godt i fuktige områder som i underlivet og i armhulene. En annen mulig diagnose er erythrasma.


Dette er en bakteriell infeksjon som fører til et utslett som er lett skjellende, rosa til brunt i fargen og huden ser litt rynkete ut. Andre lever vi fint med inntil det skjer en endring i sammensetningen av mikroorganismene. Noen av dem er nyttige for oss.


En slik endring kan føre til at en bestemt type mikroorganisme plutselig får lov til å utvikle seg uhemmet. Vær imidlertid klar over at hudlidelser kan ha flere årsaker, og du har ikke nødvendigvis diabetes selv om huden er blitt mørk og ru under armene. Noe så enkelt som at du bruker en for sløv barberhøvel kan gi tørr hu noe som over tid kan føre til pigmenteringer.


Men under gunstige forhold begynner soppkolonien å vokse raskt. Armhulen er ofte påvirket av mykose på grunn av fuktighet i disse områdene. La oss ta en nærmere titt på hvordan soppen ser ut under armene på bildet, hvorfor det ser ut og hvordan du skal bekjempe det. Våre hudleger har oppsummert informasjon om behandling av soppinfeksjoner som kan ramme huden.


Sopp er en vanlig årsak til utslett både i huden og negler, og kan gi langvarige hudplager. Hvis du har det samme i begge armhulene ville jeg gått for reaksjon på deodorant. Dette bakteriell infeksjon er potensielt dødelig. Det starter med et utslett i lysken og under armene , deretter utvikler seg til ekstrem feber, hodepine, kvalme, feber og takykardi.


Den eneste behandlingen er akutt sykehusinnleggelse og en tung antibiotikakur. Når bakteriell meningitt er kurert, utslett klarner opp i løpet av få dager. Skal ihvertfall prøve alle disse kjerringrådene. De siste fire år har jeg hatt utslett og kløe under brystene.


Sopp under armene

Det kom etter at jeg fødte barn og la på meg, slik at brystene mine begynte å henge. Jeg kan heller ikke gå med BH da det blir mye verre da. Min lege sider det er en blanding mellom sopp og eksem. De fleste som får hvite flekker i huden, for eksempel på armer , mage, bryst, legger og skuldre, har noe som kalles tinea versicolor (også kjent som pityriasis versicolor).


Ifølge hudlege Kjetil Guldbakke på Lommelegen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg