torsdag 28. november 2019

Julekort ideer

Ny sesong,nye designer. Lag julekort med egne bilder,konvolutter inkl. Hevet og reflekterende folie med et elegant anstrøk. Løft frem de hyggelige minnene ved hjelp av julekort fra Vistaprint! Last opp yndlingsbildet ditt og lag spesielle, egendesignede julekort som du kan sende til familie og venner.


Slik kan du bruke dine julekort. Til å starte me så er det mange ting du kan bruke dine hjemmelagde julekort til. Først og fremst kan du bruke ditt hjemmelagde julekort som den tradisjonelle julehilsen sendt med. Hvis du foretrekker tradisjonelle julekort eller skal sende kort til noen som liker det tradisjonelt, har vi noen ideer som kan hjele deg med å spre litt julestemning. Du kan ramme inn et hyggelig familiebilde med et klassisk kortdesign med for eksempel en julekrans eller en trivelig dompap, og så skrive en hilsen inni.


Nå kan du gjøre årets julehilsen ekstra personlig ved å ha egne bilder trykket på julekortene du sender til familie og venner. Her kan du velge mellom det klassiske julekortet, foldekort eller postkort av ulik størrelse. Noen velger å ta nye bilder og pynte med nisseluer, bake pepperkaker eller ha juleverksted samtidig. Andre velger å bruke bilder de har fra før.


Julekort ideer

Da trenger ikke bildene være så julete. Lav julekort med personlige billeder. Flere og flere danskere sender julekort til familie og fjerne slægtninge i udlandet, når året er ved at gå på hæld.


Julekort med bilde. Har du tid og lyst til at gøre det samme, er det oplagt, at du laver et personligt julekort med flotte billeder og dekorationer. Hvordan lage animerte julekort med bilder.


Julekort ideer

Lei av de samme gamle upersonlige eCard alternativene? Mange Christmas ekort nettsteder er praktisk, la deg direkte sende julekort like lett som fyller ut et skjema. Skriv den inn, endre posisjon, farge og størrelse og hyggelige hilsener.


Skal du sende julekort , og er på jakt etter en passende tekst eller hilsen til kortet? Da har du kommet til riktig sted. Her kan du finne tips og inspirasjon til tekst som kan passe til din julehilsen. Nå er det er ikke lenge til jul! Ingenting er så koselig som julen, jeg koser meg max med juleforberedelser.


Her har jeg laget ett julekort med mønsterark fra Fabscraps, hvor også motivet var en del av mønsterarket. Lag enkle julekort Har du alltid lyst til å lage gode julekort ? Hvis svaret ditt er ja, men det er en innsigelse at du skinner bort fra resultatene, så vil vi hjelpe deg i dag. Fordi det ikke er noe å frykte. Det er mange enkle julekort for DIY. Du vil allerede få det.


Er du træt af at sende de samme ”her går det godt”- julekort ud hvert eneste år? Så kig med her, hvor vi har samlet gode idéer til kort, der både er sjove at lave og flotte og vedkommende for modtageren. Totalt sender vi millioner julekort , julebrev og julepakker hver år. Har ikke skrevet julekort på over år. De siste jeg skrev var meg stor skrift.


Orket ikke mer av det stresset så jeg ringte til onkel og tante i stedenfor og sendet sms til de andre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg