tirsdag 19. november 2019

Priser kreta

Bestill din drømmeferie til Kreta i dag. Book fly og hotell med Apollo her! Se alle reiser til Rhodos. Oversikt over alle turer til Kreta. Syden og andre varme strøk.


Stort utvalg av hotell i Kreta.

De aller fleste besøkende fra Norge som reiser til Kreta ankommer øya som pakketurister med overnattingen inkludert. Tipsen bør ligge på 5- når dere har spist godt og er fornøyde med sevicen. Mer enn kan virke mot sin hensikt. De forventer ikke tips når dere bare har drukket. Taxi på Kreta kan jeg ikke si noe sikkert om, men her er iallfall prisen innad i bykjernen (muligens for turister, men uansett svært billig i forhold til norske priser ). Jeg syns Kreta var veldig dyrt.


Resturantpriser var litt billigere enn i Norge, men f. Her på Reisepriser. Vi søker direkte fra flyselskapene, som er din garanti for at prisene på flybilletter er helt oppdatert.

Kreta er Hellas største og mest allsidige øy. Oppe i Lefka Ori-fjellene på vestre Kreta ligger den storslagne Samariaravinen. Selv om de fleste reiser hit for å sole seg og bade, er det mye annet å gjøre.


Bli med på en utflukt opp i fjellene til Lassithi-sletten hvor du kan beundre naturen og den dramatiske utsikten. Finn våre billigste flybilletter med lavpriskalenderen. Velg blant mer enn 1destinasjoner verden over, og bestill flyreisen din med Norwegian i dag! Finn billige pakkereiser til Kreta med et enkelt søk på FINN reise. Du kan også bo i en egen villa med basseng, på treningshoteller, TUI Blue For Families, små personlige leilighetshotell eller barnefrie TUI Blue For Two.


I vår tjeneste finner du et stort utvalg tilbud slik at du enkelt kan sammenligne priser fra de største charterselskapene og andre tilbydere av pakkereiser. Prisene stiger overraskende mye om man venter til kort tid før avreise. Søkemotoren vår sammenligner priser fra de fleste bilutleietilbyderene på Kreta og lister laveste pris.


Praktisk informasjon samt veibeskrivelse vil bli utgitt i god tid før avreise til Kreta. Vi henstiller våre gjester som røyker til å nyte denne utendørs, av hensyn til våre neste gjester og vertskapet som er ikke-røkere. For mer informasjon eller bestilling, gå til booking-fanen øverst på siden.


Andre hus på Kreta. Dagligvarebutikker på Kreta. Dette er et stort område, og jeg har på ingen måte ambisjoner om å dekke alle de små og store butikkene som finnes rundt om.


Omtrent hver eneste landsby har sitt minimarke noen steder er det supermarke og alle har det en trenger i det daglige.

Når er den beste tiden å bestille fergeturer til Kreta ? For å unngå de høye prisene reis utenfor høysesongen for du kan få minst like fint vær da. Om du likevel vil reise i høysesongen bestill billettene i god tid. Kreta tar imot en fjerdedel av alle turister som besøker Hellas og de fleste turistene holder seg på Kretas nordkyst. Selv om det kan være litt vel mange turister til tider, har innbyggerne på Kreta vært flinke til å ta vare på sitt særpreg, og er svært gjestfrie. Men det er også mange som aldri har vært der, og derfor har vi satt sammen en guide for nybegynneren på Kreta.


Hvor skal du reise.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg