torsdag 14. november 2019

Stokmarknes sykehus

Bestill drømmeferien med Agoda. Gratis avbestilling! Du kan betale med kort. Nå kan legekontorer som rekvirerer analyse av blod- og urinprøver fra sykehusene i Nord-Norge, bruke samme løsning til å bestille røntgentjenester.


Fastlege Fredrik Fredriksen ved Utsikten legekontor i Tromsø synes bestillingsløsningen er genial! Bilder av det nye sykehuset 1.

Tilkoblingsinnstillinger. Er dette ditt firma? Nordlandssykehuset Vesterålen fra , Nordland. Stokmarknes Sykehus , Stokmarknes , Norway. Av disse er plasser korttidsplasser.


Sykehjemmet er delt inn i to avdelinger, avdeling og avdeling 2. Det er egen avdelingsleder for hver avdeling. Korttidsplassene er lokalisert til avdeling 2.

Kommunen vår heter Hadsel kommune, og ligger på fire øyer i Vesterålen. Nettop kommet hjem etter dagsbesøk hvor jeg ble operert på grunn av brudd i ankel. Disse fire øyene er Hadseløya, Langøya, Hinnøya og Austvågøy.


Skolen har 4elever og ansatte. Vi har en fin sykkelsal med sykler, og en stor gruppesal på ca 150msom vi gjerne vil fylle opp så ofte som mulig! Kunstverkene i sykehusbygget henter inspirasjon fra områdets egen natur, kultur og historie. Også helse- og omsorgsminister Bent Høie var til stede.


Det gir deg nærhet til alt du trenger: Skole, barnehage, butikker, trenings­studio, sykehus , rådhus, kafeer og opplevelser. Kirkenes sykehus har 2parkeringsplasser til besøkende og ansatte. HC parkering nær hovedinngangen og ved akuttmottaket. Parkeringsplassene finner du med en gang du kjører inn til sykehuset , før hovedinngangen. Mener sykehuset ikke tok hjerneslag seriøst: Måtte vente over åtte timer på behandling.


Sykehus som nettverk – kvalitet i sentrum og kvalitet i linje. Sykehuset har både lokale‐, fylkesdekkende‐ og landsdelsdekkende funksjoner. Si det med blomster. Kom til oss når du ønsker å glede med blomster.


Her kan du følge med på byggingen av sykehuset. Nytt bilde tas hvert minutt og oppdateres automatisk i din browser.

Ved en bukplastikk utført ved et offentlig sykehus , vil de da foreta sammensying av magemuskler og ev. Denne bodyen som brukes etter inngrepet brukes ikk. Spesielt gjelder dette underlaget for VVS og elektroarbeider som ble levert av Norconsult. Det har ikke vært mulig å oppnå enighet om disse forhold. Sykehuset er på to hovedplan: Poliklinikker, dagbehandling, radiologi mm med hovedinngang på nedre plan, og sengefunksjoner med ambulanseinngang på øvre plan.


Planløsningen er organisert rundt to atrier som både gir dagslys til funksjonene rundt, og orientering for pasienter og publikum. Pasientenes velvære har vært ett av hovedtemaene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg