torsdag 28. november 2019

Tips til gravide

Tips til gravide

Velkommen til Kensaq. Finn tips til gravide i dag! Nyttige tips og råd til deg som er gravid. Om endringene i mors kropp, vektøkning, magestørrelse, sex i svangerskapet, morkake og navlesnor.


Tips til hva gravide bør spise. Her kan du lese om hvilken mat du ikke bør spise som gravid. Men det fins også tips til mat du faktisk bør spise mens du er gravid.


Ta tilskudd av vitaminet folat, det skal forebygge nerverørsdefekter hos babyen. Serien til A-Derma er mitt beste tips for å tilføre kroppen masse fukt! A-Derma sine produkter er dessuten perfekte å bruke om du har tørr, irritert hud med tendens til atopi, samt rød og sprukken hu og de helt trygge å bruke både for voksne og barn. Gravid eller ikke- gravid ! Vi har samlet spørsmål gravide har, og spurt jordmødrene Siri Von Krogh og Kjersti Pettersen om trygge råd til gravide.


Er du gravid og bekymret for alt, kan du kanskje finne ro i disse svarene? Tenk på passformen om du skal gjøre dette. Noen plagg og snitt kan ødelegge figuren din og du vil automatisk bare se større ut og ikke gravid , og det er kanskje ikke helt looken du er ute etter.


Her har jeg brukt et gammelt skjørt til venstre og det funker helt til magen har nådd en viss størrelse. Det er viktig at ledere og tillitsvalgte er klar over disse behovene og støtter opp om eventuelle tiltak. Da kan veien til sykmelding bli kort. Trenger du tips til gave til gravid ? Da har du kommet til riktig sted.


Tips til gravide

Er du ute i siste liten, og har lite lyst til å stresse rundt i butikker på utkikk etter den perfekte gave? Da finner du kanskje noe smart her – smarte gavetips til. Dersom fostervannet går, må du kontakte jordmor, lege eller fødeavdelingen. For gravide der fosterhodet ikke er festet (eller setet til fosteret ved seteleie), anbefales det at de legger seg ned og eventuelt transporteres liggende til fødeavdelingen, konferer eventuelt med fødeavdelingen.


Kalsium trengs blant annet til utvikling og vedlikehold av skjelett og tenner. Gode kilder til kalsium er kumelk og plantedrikker, samt produkter laget av kumelk og plantedrikker som ost og yoghurt. Vi savnet imidlertid en egen oversikt over pålegg, og fikk laget en i samarbeid med direktoratet og Hillesund. Babyshower er en fest som skal feire den gravide og den kommende babyen. Her er fem typiske gravidplager – og tips til hvordan du kan håndtere dem på best mulig måte.


Her er tips til gravide som har vanskelig for å slappe av. Så hva gjør jeg da, når jeg blir stressa av å slappe av? Jeg har funnet noen smutthull som hjelper meg til å slappe av og nyte roen rundt meg. De fleste kan trygt komme tilbake til før- gravid vekt innen et år etter fødsel.


Men hvor lang tid det bør ta å gå ned til vekten du hadde varierer både med hvor mange kilo du gikk opp i vekt under svangerskapet, og om du ammer eller ikke. Og det KAN det, men akkurat nå. En liten spire vokser i magen. Gled deg over det som skjer, la deg kjenne på den følelsen også. Du vil mulig angre, men jeg kan love deg at du kommer til angre om du kaster bort hele 1. Tilskudd skal så anbefales ut fra dette resultatet.


Dermed lekker syre fra magesekken opp i spiserøret og irriterer slimhinnene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg