onsdag 6. november 2019

Underholdning til julebord

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Lang erfaring med å levere humor til alle typer arrangement. Show, middag og hotell i Bergen. Bestill alt på ett sted her! Gunstige pakkepriser.

Julenissen er en tradisjonell underholder på julebord rundt om kring i Norge, men han er ikke den eneste som kan det å underholde på julebord ! Freitas sørger for Tapas til seansen, og Monsantosørger for drikkevarene. Fysj, jeg har blitt en gammel gris! Og gris kan benyttes til så mangt, feks svineribbe i disse tider.


Hva er dere beste ideer til et vellukket julebord ? Vi må lage det billigst mulig da vi må betale gildet selv. Skal leie lokaler og få maten tilkjørt så det er det ikke så mye å gjøre noe med men hva med underholdning o. Et virkemiddel for å skape god stemning på julebordet, og å gi de ansatte en opplevelse de vil huske med et smil om munnen, er å leie inn god underholdning fra en artist, eller å velge en julebordspakke fra et spisested som inkluderer både mat og underholdning.

Jeg skal på julebord med jobben til mannen 11. Det pleier ikke å være noe spesielt som skjer på de julebordene, er bare mat og dans. Så i år har samboeren til en kollega av mannen spurt om vi skal få i gang noe underholdning. Vi tenker vel en quiz eller noe i den dur, så jeg lurer på om noen av dere har noen gode ideer?


Hvert år leverer vi mange små og store julebord på Stena Saga, og selv om det er masse god underholdning på båten er det alltid moro med en festlek eller to. Her er våre tips til morsomme partyleker til julebordet som funker både til lands og til vanns. Jeg er med i julebordskomiteen på jobb, og er på jakt etter gode tips til underholdning og leker som kan passe for en stor gjeng (ca stk), der noen kjenner hverandre godt, mens andre ikke kjenner så mange. Vet at mange ikke liker leker - men vi har prøvd det også tidligere år, og det ble gansk.


Julebord - tips til leker og underholdning ? Her finner du forskjellig underholdning som kan kombineres med julebordet. Gjør julebordopplevelsen til litt ekstra i år. De andre må da gjette hvilken sang man skal frem til , og den som gjetter det løper til listeinnehaveren og sier tittelen. Han vil da få oppgitt neste sang på listen som han løper til sitt lag for å tegne.


Slik går det nedover hele listen til vinneren er kåret. Skal arrangere julebord i år. Det er ikke lov med tall eller bokstaver. Trenger sårt tips til noe vi kan ha som underholdning og leker.

Har tenkt til å ha litt quiz, men trenger mye mer. Vi er en ganske artig gjeng som finner på mye rart, så det trenger ikke å være så veldig konservativt. Hvorfor velge Superband? Blant alle valgene du skal ta mener vi at valg av band er avgjørende.


God underholdning kan være nøkkelen til et julebord med positiv stemning, som blir husket som noe positivt i ettertid. Vi setter deg i kontakt med de rette aktørene. Kontakt oss gjerne for å få forslag til underholdning og aktiviteter.


De fleste julebord er avviklet, men her i forlaget skal flere avdelinger ha en forsinket julefest eller kanskje vinterfest i neste uke. Da blir vi i underkant av femti. Jeg gleder meg til det, men kom samtidig på at ikke alle har det som oss.


Forfatterne for eksempel er jo ofte enkeltmannsforetak og jobber ganske isolert i store perioder av året. Festmusikk, foredrag og underholdning til events, private lag og firmafester. Festmusikk Kommentarer er skrudd av for Liste over band til julebord. Når dere er stk, så er det mange nok å snakke med for alle. Det tar laaaang tid å sitte ved bordet, og etterhvert tar man vel fram litt kaffe og med øl og akevitt til maten, og cognac til kaffen, så trengs det ingen selskapsleker - da underholder man seg selv ved å prate.


Om det er store eller små bedrifter, ulike avdelinger eller om det bare vennegjengen som ønsker en magi-komisk julefeiring sammen, kan Tor Inge stille med skarp og intellegent humor og trylletriks som får enhver til å undre. Han har i flere år stått for underholdning til julebord for alt fra Norges største bedrifter til mindre samlinger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg