fredag 26. juli 2019

Grille flintstek

En flintstek rekker normalt til to personer og blir saftig, mør og smakfull om du griller den riktig. Lag noen snitt i svoren slik at den ikke krøller seg under grilling. Dette gjelder for både naturell og marinert utgave. Vi har funnet ut at disse, og gjerne fedigmarinerte, er saftige, rimelige og har masse smak.


Grille flintstek

Og samtidig er det jo så enkelt å bare legge de direkte på grillen. Og jeg vet at vi ikke er alene om å like disse. Folkefavorittten flintstek er, ironisk nok, et av de vanskeligste stykkene du kan legge på grillen. En flintsteik inneholder opptil fem forskjellige muskler, og er derfor nesten umulig å få. Perfekt grillet flintstek er kjempegodt og sammen med spicy coleslaw med ananas og vårløk blir det mat man husker.


Snitt flintstekene i svorsiden for å unngå at de krøller seg under grilling. Grillet flintstek oppskrift med kalorier, allergener og pris. En snart klassiker som bare er nydelig. Lag små snitt i svoren, slik at den ikke krøller seg når den legges på grillen.


Men hva gjør du om været ikke er på din side - og grillingen må vente? Da kan du fint ovnsbake flintsteken! Bland sammen olje og balsamicoeddik, drypp det over grønnsakene og pakk hvert folieark sammen.


Legg grønnsakspakkene på grillen i ca. Server saftig grillet flintstek med smakfulle grønnsakspakker. Flintsteken er både saftig og smakfull. Ingredienserkg flintstekca. FremgangsmеteSteinalderbiff av tykke skiver magert svinekjøtt.


Grille flintstek

Saftig og meget smakfull. Enkel å grille , nok mat til 2-personer. Snitt svoren på flere steder før du legger flintsteken på grillen. Grill i – minutter, og snu kjøttet ofte. Grill den på sterk varme de første minuttene ( ca. minutter på hver side).


Snu den ofte mot slutten. Slik griller du flintstek - Dagbladet. Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Det er viktig å snitte svoren så kjøttet ikke vrir seg under steking.


Grille flintstek

Alt mørt kjøtt egner seg til grilling. På svinekjøtt, kylling og lammekjøtt er stort sett alt kjøtt mørt og kan brukes. Grill kotelettene på direkte varme på begge sider, kun lenge nok til å få en fin farge.


Hvordan grille svin Koteletter, flintstek og ytrefilet i skiver. Husk at det vanligvis tar noe mindre tid å få farge på den andre siden enn den første fordi kotelettene er blitt varmere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg