tirsdag 2. juli 2019

Lage nachos

Du kan også bruke andre typer Tex Mex-krydder som fajita, enchilada eller burrito. Har du små kokker i huset? På MatStart kan barna enkelt lære å lage nachos. Nachos med kjøttdeig og ost Her kommer en suveren hverdagsrett.


Trykk på stjernene for å gi din vurdering.

Takk for din vurdering! Nachos er noe alle liker og et alternativ til taco! Be venner eller familie på denne skikkelig digge helgematen! Hjemmelagede nacho -chips, eller tortilla-chips er sædeles enkle å lage , men også mye, mye bedre enn de du får kjøpt i butikken. De blir ikke fullt så fete, og heller ikke proppfulle av konserveringsstoffer.


Disse nacho -chipsene kan du lage med eller uten krydder, eller variere krydderet akkurat som du selv ønsker. Siden jeg får så mange gode tips fra bloggen din, tenkte jeg å dele en mexicansk hemmelighet med deg (har bodd i Mexico mange år): Ta en boks cheeze Wheeze eller sånn cheddardipp for potetgull i en kasserolle og tynn ut med matfløte. Det er osten som brukes by the locals, ikke hvitost som smeltes.

Uansett, det ble til slutt på tide å lage det fra bunnen av selv, og jeg ble riktig fornøyd med resultatet- det må sies at endel av chipsene var litt bløte så gaffelen måtte frem til slutt, men bortsett fra det var dette strålende. Finnes det noe bedre enn nachos ? Dette er en skikkelig god versjon med kjøttdeig, smeltet ost og masse digg topping. FLERE MULIGHETER: Du kan lage Maria sin vegetarnachos med linser og bønner, eller med soyafarse. VEGETARVERSJON AV NACHOS. Maria har vært vegetarianer helt siden 17-årsalderen, så for henne er dette definitivt en vegetarrett.


Skjær eller klipp tortillalefser i små trekanter. Ha trekantene i en bolle og tilsett litt olje, paprikapulver og salt. Spre de krydrede trekantene utover på et bakepapirkledd stekebrett og stek dem nederst i ovn på 1°C i minutter.


Meksikansk nachos er gjerne knyttet til taco og fredagkosen, men hvorfor ikke lage denne enkle retten til hverdags? Topp nachochips med is og dypp i sjokolade. Raskt, enkelt og digg! Vi skal ha et vennepar på besøk i kveld og jeg har lyst til å lage nachos til oss. Men det er jo så upraktisk å lage ! Skulle vel egentlig ha laga en porsjon til hver, men har ikke redskap til det.


Er så vanskelig å skjære i nachosene når de henger sammen pga.

Når du ser på ingredienslisten til nachos , finner du mange av de samme tingene og de meksikanske smakene du har i taco. Derfor er nachos , ikke uventet, veldig populært hos ungene. Her smører jeg en ildfast form med litt olje før jeg legger nachos i bunnen og litt oppover kantene. Steker kjøttdeig og blander i tacokrydder og salsa. Om man vil kan man ha nachos oppå kjøttdeigen før man har på osten også, men dette har ikke jeg pleid å gjort.


For at chipsen ikke skal bli bløt er det lurt å ikke legge på ingrediensene før ovnen er varm og alt er klart til montering. Det er snacks som hele familien gleder seg over. Enkel og god oppskrift på tex-mex nachos med smeltet ost. Her får du den gode smaken av taco, men på en litt annen måte. Du kan bruke pulled pork eller kylling i stedet for kjøttdeig.


Kidneybønner er også godt istedenfor, eller sammen med kjøtt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg