onsdag 10. juli 2019

Internasjonale navn

Vi velger mer og mer internasjonale navn , og det er særlig USA vi lar oss inspirere av. Kanskje finner du et navn til ditt barn fra den amerikanske navnetoppen? Der kan du søke litt rundt på ulike gutte-og jentenavn og se hva som finnes. Om jeg ikke husker helt feil kan du også få opp mer internasjonale navn eller navn som brukes i Norge, men som har kommet fra utlandet ettersom folk har flyttet på seg og tatt med seg sine navn.


Mer vanlig er internasjonale navn som Emma , Sofia , Sara og Emilie.

Går dere for internasjonale navn ? Hva er vitkig for dere når dere finner navn ? Hvorfor gjør dere det? Vi liker godt norrøne navn , og har det til alle barna. Så sistemann blir nok noe slik også. Også flere europeiske nasjoner sender sine aller beste kort.


Internasjonale navn som passer sammen med Oliver og William?

Liste over flyselskaper er en liste over alle lands flyselskaper som er i drift. Det er en internasjonal bølge av navn som skyller over både Norge nå. Alfabetet fikk deretter militær anvendelse, og refereres ofte til som NATOs fonetiske alfabet. Store internasjonale navn på årets Jazzfest Skien Scheen Jazzorkester kommer denne uka med nytt verk av Magne Rutle. Du må levere en internasjonal søknad til Patentstyret.


Både gutt og jente. Vi sender søknaden videre til WIPO, som registrerer varemerket i det internasjonale registeret, og fordeler registreringen til de landene du har valgt ut. Hvert enkelt land vil så vurdere om registreringen skal få vern i landet. Her er noen navn som har blitt tatt i bruk i Norge de siste årene, og som flere og flere bruker, men som ikke er overforbrukt foreløpig. Navn på vei opp og fram.


Til inspirasjon for foreldre som vil være med der det skjer, og til alle andre som lurer på hva som er navn vi må venne oss til. FNs internasjonale barnedag markeres den 20. Hovedmålet er å forbedre velferden til verdens barn.


Dagen markerer jubileet for Barnekonvensjonen. Husk å logge ut når du er ferdig. CSS-filen ble ikke lasted ned korrekt, skjermleseren støtter ikke CSS, eller din versjon av Internet Explorer er for gammel for dette nettstedet.

Nordiske navn taper terreng. Det nye navnet er imidlertid bare et merkevarenavn. Det gamle vil bli stående i internasjonale registre. I formelle registre er navnet fortsatt British Humanist Association.


Skofja Loka arrangeres i Slovenia, 15. Whistler, Canada, 16. Kristian (Røkkes sønn) var for eksempel det mest brukte navnet det året han ble født. Grammar exercises Norwegian.


Hold Ctrl-tasten nede (Cmd-tasten på Mac).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg