mandag 29. juli 2019

Mariusgenser herre

Mariusgenser herre

Vi starter vårt vintersalg med opptil på sports- og turtøy. For ditt neste eventyr. Kjøp trygt og enkelt i nettbutikken. Velkommen til Stormberg. Norges suverent mest strikkede genser herjer igjen etter noen år på loftet.


Pris NOK 64inkl. Steg for steg vises de ulike trinnene av monteringen. Mariusgenser til herre. Din nettleser er utdatert! DUO inneholder merinoull og bomull.


Mykt som bomull – varmt som ull! Hvordan montere en mariusgenser , eller en hvilken som helst strikkegenser. Alle Rauma Collection strikkede plagg er laget i 1 norsk ull og har en 1 norsk produksjon. Kommenter gjerne om du har noen spørsmål!


Mariusgenser herre

Bla i bildene, og finn din favoritt! Den er strikket i 1 ren ull, og vasket etterpå. Tradisjonsrik og populær som aldri før! Da har jeg strikket et par pulsvanter med falsk flette. Her har jeg brukt nordlys fra Viking.


Bruk strømpepinner om du foretrekker det. Flettene er omtrent like fleksibelt som vrangbor så de passer fleste str. Norske ullgensere og ullklær for herre fra Dale of Norway. Ikke når man bruker oppskrift fra 70-tallet. Jeg har ikke rukket å montere genseren min ennå.


Mariusgenser herre

Er det strikkeoppskrifter på gensere du ser etter? Genser til herre , strikket i Peer Gynt. Strikkepakke med garn og oppskrift. PEER GYNT er produsert i 1 norsk ull.


Spesielt velegnet til å strikke store herreplagg. Hos XXL har vi et stort utvalg ullgensere til herre. Vi har 1 fornøydgaranti Gratis retur dagers prisløfte. Se mer og kjøp på XXL. Her får du oppskrift og fremgangsmåte!


Mariusgenser herre

KLASSISK GENSER: Denne fine herregenseren faller vel i smak hos de fleste menn? SANDNES GARN AS produserer både kardegarn og kamgarn. I kardegarn prosessen brukes det for det meste norsk høstull.


Den kjøpes inn ubehandlet fra klipp av sauen, og blir vasket før ullen kardes og spinnes til trå som igjen tvinnes, farges og nøstes. Vi ønsker å inspirere deg – både med flott design og fantastiske garnkvaliteter. Dale Garn er din garanti for kvalitet og faglig kompetanse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg