fredag 12. juli 2019

Nakkekoteletter stekepanne

Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem. Gratis avbestilling! Med gryter og stekepanner fra NetOnNet er det enkelt å invitere folk på middag!


Smarte løsninger som gjør hverdagen enkel og morsom både på kontoret og hjemme. Slik steker du koteletter i panne. Brun kotelettene raskt i varm panne 2-minutter på hver side og dryss på salt og pepper. Trekk pannen vekk fra platen og legg et lokk over.


Vi viser deg hvordan du enkelt tilbereder koteletter enten i stekepanne eller i ovn. Når man griller og steker svinekjøtt bør det ikke steke for lenge, for da blir det tørt og trist. Koteletter med surkål. Dette er hvordan pappa har lært meg å lage dem, og så fins det sikkert mange andre måter å gjøre det på.


Nakkekoteletter stekepanne

Da vi møttes for snart ti år siden, rørte jeg ikke koteletter. Det var noe jeg hadde unngått å spise, antageligvis etter å ha spist altfor mange tørre, ihjelstekte koteletter på 80-tallet. Men nå har jeg lært meg å like det, og jeg må faktisk påstå at når man langsteker nakkekoteletter , blir det skikkelig mørt og godt. Denne korte filmen fra MatPrat viser deg på en enkel måte hvordan du steker saftige og smakfulle svinekoteletter.


Jeg har akkurat nå en form med nakkekoteletter i ovnen. Brunet de såvidt i stekepanne , deretter over i en ildfast form. La løk, hvitløk og grønnsaker i bunnen av formen, krydret litt og helte på noen dråper chilisaus og soya, deretter la jeg nakkekotelettene på toppen. Hvordan få saftige svinekoteletter? Høy Slik gjør du: Ha kotelettene i en stor ildfast form med lokk eller stekeplate med kant.


Nakkekoteletter stekepanne

I mellomtiden har man tid til å dekke bordet og gjøre litt ekstra ut av hverdagsmiddagen. Nakkekoteletter er noe alle liker, og med grønnsaker godt tilbehør blir dette en skikkelig middag. Første bud for et vellykket resultat er kottiser av ypperste kvalitet fra økologisk frilandsgris.


Et fritt liv med mye bevegelse og god fôrsammensetning gir et ekstra smakfullt, saftig og mørt kjøtt. Ser det er lenge siden tråden ble startet, men jeg bruker å ha nakkekoteletter i ovn, ildfastform med litt vann, smør, pepper og salt, evt en halv buljongterning. Når kjernetemperaturen nærmer seg grader, legger du dem på direkte varme. Lei av stekesprut og tørt kjøtt ? Da må du prøve langtidsstekte nakkekoteletter i stekeovn.


Nakkekoteletter stekepanne

Tilbehøret varierer du etter hva du. Krydre nakkekotelettene med salt og pepper og brun dem godt i en stekepanne. Legg kotelettene og all sjyen i pannen over i formen. Dryss gjerne litt hakket kjørvel eller basilikum over før servering. Stek det hele videre i ca.


Server gjerne nakkekotelettene sammen med salat og ovnsbakte poteter, eventuelt ris. Syns kjøtt blir mørere og saftigere når det er kokt men funker det å koke nakkekoteletter ? Har aldri gjort det før, det typiske er enten å steke de i pannen eller i ovnen men har lyst å prøve noe nytt. Dersom koking er en dårlig ide så blir jeg glad for alternative forslag til hvordan jeg kan ste.


Nakkekoteletter stekepanne

Krydre kotelettene med salt og pepper, brun dem raskt i en stekepanne på begge sider. Kok til fonden er oppløst. Skjær opp grønnsaker i passende biter. Ha salt og pepper på kotelettene. Vend dem i mel og stek dem kjapt brune i en stekepanne.


Dytt kjøttet ned i gryten og hell på mer væske slik at kjøttet dekkes. La dette småkoke på svak varme i en knapp time, til du med fingrene kan kjenne at kjøttet er mørt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg