onsdag 10. juli 2019

Tekst på dåpskort

Lag personlige dåpskort til barnet med egne bilder og tekst! Vi har et stort utvalg design tilpasset livets viktigste øyeblikk. Se alle mulighetene her.


Trenger du hjelp til å finne en fin tekst til ditt dåpskort ? Da skal vi prøve å hjelpe deg.

På denne siden kan du finne tips og inspirasjon til hva du kan skrive på kortet til dåpsbarnet. Dersom du er på utkikk etter dåpsdikt kan du også finne dette på denne siden: Dåpsdikt. Den vil lyse kun for deg.


Det finnes en liten stjerne som vil følge deg på din vei, gjennom livets mange stunder. Tekst til dåpskort – side av 15. Måtte framtiden bli lys og fin. Barn er de hendene som vi griper himmelen med.


Henry Ward Beecher.

Til lykke med dagen og fremtiden. Hei, lurte på om noen hadde noen tips eller metoder jeg kan bruke for å trene på at han skal ha hodet opp når han står (slik som på det første bildet). Et fint alternativ til et dåpsdikt, kan være å sitere et vers eller to fra en dåpssalme.


Ja, da var det tid for dåp, og jeg vil så gjerne ha dere med på festen! Dere er velkomne i kirka søndag 7. Etter seremonien samles vi for noe godt å spise på Kongsgård Gjestegiveri. Gi gjerne mamma eller pappa en lyd på forhånd sånn at de vet hvor mange som kommer. Holder nemlig på med et dåpskort selv.


Tenker onkel synes det var stas å gi bort et så flott og forseggjort kort. Lat småborna koma til meg, og hindra dei ikkje, for Guds rike høyrer slike til. Dette tror jeg vi har diskutert før:-) Det er en form for øyenmigrene - eller migreneaura uten hodepine. Veldig ubehagelig, men helt ufarlig:-) Jeg har pleid å ha det med jevne mellomrom, men nå er det faktisk over et år siden sist.


Forslag til tekst i dåpskort ? Du er så etterlengtet! Velkommen til verden og til lykke med dåpsdagen. Vi ønsker deg alt godt, og lykke til videre på ferden.


Gratulerer så mye med dåpsdagen, lille venn!

Side om side med kort på ekte fotopapir vil disse se litt mer kornete ut. Fordelen er at man har mer plass til flotte bilder og hyggelig tekst ! Flere av våre butikker kan levere trykte kort på ekspress. Tosidige kort har en størrelse på 15×1og doble kort har en størrelse på 15×29.


Se også: Sitater om barn – Gave til nyfødt. Har du tips til flere tekster som kan passe til den nyfødte, må du gjerne dele dette med oss ved å bruke kommentarfeltet nederst på siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg