mandag 8. juli 2019

Prisliste norske hus

Prisliste norske hus

Lenke til husprodusenten Norske Hus Boligsystemer finner du i ByggeBolig. NB: Tilgangen til prislistene vil bli stengt for uregistrerte gjester og blir derfor kun tilgjengelig for registrerte medlemmer. Valg av hus dreier seg om smak, men også praktiske behov og ønsker. Arkitekter hos Norske Hus har tegnet ferdighus for norske forhold med rom for å tilpasse ferdighuset etter dine ønsker.


Prisliste norske hus

Bestill gratis huskatalog her. Norske hus leverer arkitekttegnede hus og hytter med fokus på det praktiske, kvalitet og estetikk. Se våre hus og hytter! Prislistene fra Norske Hus Boligsystem er alltid inkludert mva. På grunn av lokale varisjoner på snekker, rørlegger, elektriker og frakt, gjelder prisisten kun i det distriktet forhandleren representerer.


Ta derfor kontakt med din lokale forhandler for oppdatert prisliste. Du finner din lokale Norske Hus forhandler her! Vi er stolte av å vise deg våre hus. Enten du liker herskapelige hus , nostalgisk stil, moderne design eller funkis med nyskapende og innovative ferdighus har vi en husmodell til deg. Selv om man kaller våre hus ferdighus, har vi trolig til gode å bygge to like hus.


Prisliste norske hus

Alle våre hus er tegnet av våre dyktige arkitekter. Få vår huskatalog rett hjem i postkassen din - helt gratis! På vedlegget oppe står det litt om hva som er inkludert. Hvis du tar kontakt med IEC- Hus sender de deg en produktkatalog og kan svare nærmere på alle spørsmålene dine.


Det vil komme noen ekstrakostnader. Det gjør det alltid når man bygger hus. Fra små til store hus , for flatt eller skrått terreng. Stilarter fra tradisjonell til moderne.


Alle boligene kan tilpasses dine behov og ønsker. Med ulike ferdighusleverandører i det norske markedet kan det være vanskelig å finne ut hvem som kan levere ferdighus i ditt område. Fyll inn skjemaet og få informasjon fra husleverandører som kan levere bolig der du vil bygge. Selv om vi føler at våre hus har gode løsninger i dag, kan det være at din familie har litt andre behov. Vi hjelper deg hele veien.


Her kan man både finne en husstil man liker og en planløsning som passer perfekt til din familie og dine behov. Drømmer du om å bygge selv? Her er ferdighusprodusentenes billigste hus.


Systemhus tilbyr en rekke flotte arkitekttegnede boliger. Tjenesten er helt uforpliktende og sikrer at du får best mulig tilbud med minst mulig sløsing av tid. Du kan også se gjennom vår liste over norske ferdighusleverandører. Vi bygger hus av alle slag. Huskatalogen vår viser et spekter av hus vi kan tilby, men katalogen brukes også gjerne som et utgangspunkt eller idégrunnlag for dere som ser etter noe annet.


Hedalm Anebyhus leverer arkitekttegnede kvalitetshus, spesielt tilpasset norske forhold. Våre hus produseres i egen fabrikk på Hamar, med forankring i norske byggetradisjoner. Vi følger deg gjennom hele byggeprosessen, og hjelper deg å oppfylle din boligdrøm!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg