onsdag 24. juli 2019

Gynekolog trondheim

Gynekolog trondheim

Kjapt og lekende lett å booke med. Enkel og trygg nettbooking. Les ærlige gjesteomtaler – book nå! Book ditt opphold i dag og spar penger - Se våre tilbud her!


Gynekolog trondheim

Gynekolog og jordmor med høy kompetanse. Våre gynekologer er opptatt av å ivareta deg på en best mulig måte, enten det dreier seg om rutineundersøkelse eller mer komplekse problemstillinger. Her møter du dyktige gynekologer med spesialkompetanse og topp moderne utstyr.


Du får time raskt og uten henvisning. Brukervurderinger, autorisasjon, kvalifikasjoner, kontaktinfo, ev. Lunsj mellom 11:og 1. Her legges det stor vekt på at hver enkelt skal føle seg trygg og ivaretatt ved undersøkelsen.


Nedenfor kan du lese mer om ulike problemstillinger gynekologen kan hjelpe med. Er dette ditt firma? Virksomheten dekker de fleste medisinske fagområder - og vårt mål er å tilby helhetlige pasientforløp fra diagnostikk til behandling.


Sunniva er utdannet cand. Nærmeste holdeplass for toget er Marienborg stasjon med kort gangavstand til sykehuset på Øya. Det er bussforbindelse til St. Trondheimsgynekologene fra , Trøndelag.


Værnesekspressen og Flybussen stopper ved Studentersamfundet på vei til og fra flyplassen. Har i det siste slitt med blødninger etter samleie og ønsker derfor å foreta en gynekologisk undersøkelse for å sjekke om det er noe som ikke er i orden. Har hørt at det er ei på Heimdal som skal være bra men har ikke noe na. Gjør et smart valg av klinikk!


Alle våre klinikker har sentral beliggenhet, i nærheten av kollektivtransport og apotek. Med lange åpningstider, erfarne leger og moderne og trivelige lokaler kan hjelpe deg med stort sett alt en fastlege eller legevakt kan. Celleprøve av livmorhalsen kan redde liv. Unngå livmorhalskreft. Urologiklinikken AS holder til i moderne og funksjonelle lokaler i Brattørkaia 1 2. Ingrid Baasland har i mange år jobbet som overlege ved gynekologisk kreftavdeling, St.


Olavs hospital og har spesialfelt innen celleforandringer og underlivskreft. Se kontaktinfo, telefon, kart, veibeskrivelse, åpningstider, priser. Din gynekolog på Jessheim. Slik bytter du fastlege. Ingen henvisninger og.


Hos legene John Lille-Mæhlum og Ragnvald Petersen kan du få time på dagen. Svangerskapsundersøkelse hos gynekolog. Du kan bestille time til gynekolog for gravide ved våre sentre. Vi tilbyr Pirsenteret tilbyr flekible løsninger og god infraskruktur.


Pirsenteret har et godt utbygd system for fellestjenester. Vi har flyttet til nytt lokale i St Olav gt 2. Beliggenheten er sentral med kort vei til sentrum. Frikort for helsetjenester får man automatisk fra Helfo når man har betalt over et visst beløp i egenandeler.


Husk at frikortet må registreres aktivt i vårt system, enten i forbindelse med legetimen eller i ekspedisjonen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg