mandag 2. desember 2019

Pris bleier

Men det er flere konkurrenter om god pris på Pampers- bleier. I MENY har vi et stort utvalg på bleier i ulike størrelser. Her får du mye for pengene og barnefamilier foretrekker dette kjøpet da prisen er svært lønnsom. Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg.


En behagelig bleie med riktig passform, god absorpsjon og pustende materialer er viktig for at barnet skal ha det bra. I tillegg selges bleiene til en fantastisk lav pris.

Nå inkluderer vi Pampers- bleier i KIWIs bleieavtale i tillegg til i Libero, som har vært med helt siden starten. Trumfbonus kan tas ut i kontanter. Bonusen er derfor trukket fra prisen på bleier ovenfor. Meny: pakker bleier for kroner. Gjelder både Pampers og Libero, fra bleiestørrelse og oppover.


Oppgitt pris i skjemaet er snittpris per bleie du betaler ved kjøp av minst to bleiepakker for disse bleiepakkene. Kjøp bleier og alt annet til ukeshandelen billig i din matbutikk på nett! Få matvarene levert hjem eller hent dem, ferdig pakket.


Bleier og tilbehør.

En god bleie hindrer lekkasjer, såre rumper og ubehag for barna. Kjøp - få på den billigste. Bunnpris ønsker å gjøre det smartere for deg å kjøpe bleier.


Derfor gir vi deg nå halv pris på hver andre bleiepakke når du kjøper to. Småbarnsforeldre har ofte bestemte meninger om hvilke bleier som er best, og opplevd kvalitet er for mange viktigere enn pris. Engangsbleier er med årene blitt billigere og billigere og er ikke lenger den største utgiftsposten for en familie. Finn bleier , våtservietter og andre produkter til ditt nyfødte barn.


Har du kjent at det har kommet en dråpe eller flere i trusa uten at du skulle på toalettet? Det skjedde kanskje da du skulle løfte en sekk med ve du hørte en god historie og fikk deg en god latter eller du var ute på en treningstur. Det går utvilsomt med en del bleier når en har små barn. Men hva koster egentlig bleieskiftet? Det er et visst fokus på bleiepriser her i landet.


Oppdag myke bleier for følsom hud. Optimal mykhet som beskytter følsom hu i tillegg til våtindikator. Touch åpen bleie 1. Vi har håndplukket produkter som er milde mot huden og snille mot naturen.


De inneholder ingen allergifremkallende sto ffer. Bare gode, pleiende ingredienser tilpasset de aller minste. Lev Vel er høy kvalitet til lav pris , fordi alle med omsorg for barn ønsker det samme: Å gi det aller beste til de aller minste.

De mest kjøpte bleiemerkene i Norge er Libero og Pampers. Ut fra prisene vi innhentet i forrige pristest koster en Liberobleie i snitt og en Pampersbleie i snitt – hvis du benytter deg av eksisterende rabattordninger, bleiekort og diverse medlemskap. Ulike grader og typer inkontinens krever ulike bleier for å gi god beskyttelse mot lekkasjer, ubehag og lukt. Filtrer gjerne også på størrelse nedenfor for enklere å finne frem til en bleie som passer deg.


Her finner du bin bleier , buksebleier og tapebleier til større barn, kvinner og menn. Alle våre bleier er dermatologisk testet og sikre å bruke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg