torsdag 19. desember 2019

Klær med navn

Lag klær med egen tekst og motiv. Europas nrpå personlig klestrykk! Vælg tekst og motiv på forkle. Perfekt gave til en mesterkok! Design Genser og mye mer! Inget minimumsantall. Alltid stort og oppdatert utvalg. Kjøp klær på postordre eller nett.


Klær med navn

Slipp deg løs blant 2varemerker og finn dine favoritter. Håndklær, toalettvesker, badekåper, pledd og luer. Alt levert med broderte navn ! Den ultimate gaven til han og henne, voksne så vel som barn. Bestill i vår nettbutikk i dag! Spar tid og energi: Få med deg lagkameratene når du designer nye klær til teamet.


Hente inn størrelser Vårt verktøy hjelper deg å innhente størrelser, spillernumre og navn på medlemmene i teamet. Hva gjør dere med klær som er for små, men pent brukt, men hvor dere har merket med barnets navn på en slik måte at det ikke går an å fjerne det? Er dere komfortable med å gi bort klær til Fretex eller lignende, med barnets navn og kanskje telefonnummer på?


Selger dere klær med navn og telefonnum. Vevde sy-på etiketter med navn , merke osv. Gi de fantastiske kreasjonene dine den oppmerksomheten de fortjener!


Eller bruk dem for å unngå at barnas klær havner i glemte klær -kassen! Overraskelse med en personlig baby onesie trykt med bildet ditt, navn eller tekst som gave! Du kan selv designe disse super søte barnene dine! Hvis du bruker navnebåndet til dine egne kreasjoner, så skal du ikke få mange nye kunder før navnebåndet er tjent inn.


Med navn i tøyet er det lett at finne fram til deg. Enten du ønsker å øke synligheten til merket ditt med produktetiketter eller ønsker å spare tid med adresseetiketter, har Vistaprint de perfekte tilpassede etikettene for deg. Lag personlig tilpassede etiketter, etiketter på rull, adresseetiketter, returadresseetiketter og mer med Vistaprint.


Ulike størrelser og former tilgjengelig. Det utføres navnelapptester med jevne mellomrom og våre merkelapper har alltid kommet godt ut i slike tester. Det eksisterer ingen tydelige testvinnere, men som Din Side sier: “Dette er blant de lappene som sitter desidert best fast!


Klær med navn

Det er faktisk de eneste lappene som sitter igjen på første runde med testmerker på klær ”. Her får du kjøpt klær , gensere, T-skjorter, skolegensere, arbeidsklær og alt annet av tekstiler med egne logoer og design trykket eller brodert. Lag din egen genser eller T-skjorte nå. Ekte Bajas som har mange morsomme t-skjorter og gensere med trykk.


Klær levert fra vår leverandør Braks as. Han leverer det dere måtteønske ut fra sin rikholdige katalog. Plaggene som er avbildet er våre standarplagg med vår logo og har en fast pris. Du kan gjøre plaggene personlige mot et lite tillegg. Alle disse klærne kan du få med din egen logo, navn eller det du måtte trenge.


Klær med navn

Er du i tvil om hva du trenger er det bare å ta kontakt med en av våre fantastiske medarbeidere. Merk klær og ting så de ikke forsvinner! Enten du har barn i barnehage og skole, eller foreldre på aldershjem, er det viktig å merke tingene med navn så de ikke kommer bort.


Det enkleste er å bruke strykefrie navnelapper, de har lim som tåler vask og kan klistres rett på klærnes vaskelapp og harde overflater. Håndkle med navn Brodering av navn og motiver på håndklær. Flere Produkter Logo på arbeidstøyet er en fantastisk måte å skille seg ut på. Hva trenger barnet av klær og sko i barnehage eller hos dagmamma? Barnehage- og dagmammabarn er mye ute i all slags vær , og det er derfor lurt å investere i noen gode uteklær som holder vind og kulde ute.


Klær med navn

Behovet for klær og skotøy vil selvsagt variere med årstiden. Få ditt navn i klærne med tøymerker til stryking på tøy Når du vil merke ditt tøy på en praktisk, men samtidig diskret måte, er våre påstrykbare tøymerker en god løsning. Med disse påstrykbare tøymerkene er det kun din egen tekst som blir strøket på, uten bakgrunn rundt teksten.


Vi har strykefrie navnelapper i farger, klistrelapper, navnestempel, id-bånd for barn og klistremerker. Gratis porto på alle varer! Påstrykbare navnelapper til klær. Her må du frem med strykejernet, men til gjengjeld sitter de som støpt på sokker, halser, hjemmestrikket ull og alt annet der klistrelappene våre kommer til kort.


Velg og vrak i farger og design og lag din helt unike strykelapp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg