onsdag 18. desember 2019

Riga med barn

Riga med barn

Sammenlign priser og spar penger med TripAdvisor, verdens største reisenettsted. Se tilbud og anmeldelser fra ekte reisende. Bestill drømmeferien med Agoda. Kjapt og lekende lett å booke med.


Riga med barn

Et alternativ er å besøke Lido-komplekset. Det er en stor fornøyelsespark som tilbyr kjøreskole for barn , klatrevegger, spisesteder og mye annet. Er det noen som har erfaringer med familieferie hit? Anbefalinger av barnevennlig hotell? Det er jo vannpark, dyrehage samt andre ting å være med på for oss som har barn , så tror nok det er en grei plass å reise til?


Adrenalinfylte aktiviteter for barn i alle aldre, spennende underholdning og gode familieopplevelser med kanalbåter, hest og vogn eller gammeldags trikk. Her er fem forslag til hva du bør få med deg: Prøvesmak rigabalsam. Rigabalsam er billig og flaskene er svært dekorative, så det skader vel ikke å ta den med seg hjem til Norge.


SCIENCE CENTER ZINOO RIGA. Biologi, vetenskap och teknik – på Science Center Zinoo väcks nyfikenheten hos både vuxna och barn. De siste årene har det også blitt flere hoteller med tre. Slik får du en perfekt weekendtur i Latvias hovedstad.


Prisnivået på mat, drikke og hotell mye lavere enn i Norge, noe som gjør dette til en fristende weekendtur for nordmenn. Det er noe med å få løpe fra seg, mate duer med brød (helst hele tiden!) og klatre på store steiner og i noen trær. I tillegg til spa-utvalget i bykjernen, ligger også det kjente kurstedet Jurmala bare drøye mil utenfor sentrum. Ta en dagsutflukt dit, og pust dypt mens du rusler barføtt langs den vakre, hvite sandstranda. Kjøp mer enn én – for du kommer garantert til å sluke dem på 1-2-3!


Riga med barn

Kul café med både vått og tørt – og eclairer, selvfølgelig! La barna være barn i Berlin på spion- eller dataspillmuseum før dere går videre for å titte på byens turistattraksjoner, som utvilsomt de voksne vil minnes bedre enn de lekne barna. Storbyferie med barn er enkelt i Berlin, og det skjønner du raskt når du ser utvalget: Berlin kan nemlig by på en rekke museum for alle aldersgrupper. Riga den største byen i Baltikum. Mange av disse har interessant historisk tilknytning.


Kjøretøyet veier nesten tonn, og er motstandsdyktig mot brann, bomber og landminer. Dere kan for eksempel ta en tur til Rigas dyrepark. En familie på fore betaler cirka 1kroner til sammen for billettene, barn under fire år og pensjonister over år går gratis. Dyreparken, som huser nesten 5dyrearter, er åpen hele året, med unntak av 1. Utforsk Louvre med barna , som vil like glasspyramidene og den egyptiske delen med mumier, sarkofager og papyrusruller fra det gamle Egypt. Dra også til den koselige bydelen Montmartre med sine gatemusikanter, kunstnere, små karuseller og den fine kirken Sacré Coeur som gir deg utsikt utover hele Paris.


Riga med barn

Hit reiser du med barna. Byene på ti på topp-listen, er de med flest positive anmeldelser fra reisende familier på nettstedet, og etter Firenze kommer Edinburgh og London.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg